Στην πράξη είναι το δυσκολότερο…

@Μπορεί στην θεωρία να είναι το ευκολότερο όμως στην πράξη είναι θα είναι σαφέστατα πιο δύσκολο σε σχέση με τα προηγούμενα το αυριανό ματς απέναντι στην Αλκή.

@Καταρχήν η «αθάνατη» δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές της παίζουν για τη φανέλα και για μια μεταγραφή, οπότε το αυριανό ματς απέναντι στην Ανόρθωση είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον σκοπό τους.

@Δεύτερο, ο παράγοντας άγχος θα βαραίνει αποκλειστικά α πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Τα προηγούμενα ματς ήταν ντέρμπι, υπήρχαν τρία αποτελέσματα στο υποσυνείδητο και στα μάτια των φίλων και οπαδών της Ανόρθωσης. Αύριο υπάρχει μόνο ένα, μόνο η νίκη!

@Αύριο είναι το πρώτο πραγματικό τεστ σοβαρότητας για το Ζόρζε Κόστα και την Ανόρθωση που φτιάχνει. Στο προηγούμενο ο προκάτοχος του είχε αποτύχει παταγωδώς. Οι ομάδες με μέταλλο πρωταθλητή φαίνονται και στα εύκολα.  Στη Σουηδία το μόνο που απαιτείτο ήταν να δείξουμε σοβαρότητα κάτι το οποίο δεν κάναμε και το πληρώσαμε ακριβά.  Τη νίκη μπορεί να την πάρει και η επιπόλαια Ανόρθωση όμως αν την πάρει μια σοβαρή Ανόρθωση θα είναι κέρδος. Αν οι ποδοσφαιριστές μας αποφύγουν τις επιπολαιότητες και βγάλουν στο γήπεδο πέρα από το απαραίτητο πάθος και τσαμπουκά, τη δέουσα σοβαρότητα τότε ναι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες .

@Συν τοις άλλοις κοντεύουν και τα κριτήρια. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και πρόκειται για ντέρμπι. Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και ο κίνδυνος να μην τα περάσουμε είναι ορατός. Χρειάζεται επειγόντως για ακόμη μια φορά η συνεισφορά μας, η συνεισφορά του απλού του κόσμου. Μόνο έτσι θα βγούμε από το αδιέξοδο.

@Δεν τα δημιούργησε ο κόσμος τα χρέη αλλά δυστυχώς ο κόσμος και η ομάδα θα τα πληρώσει. Στο βωμό του βίτσιου και της εφήμερης δημοσιότητας ασέλγησαν εις βάρος του σωματείου.  Καλό θα ήταν, κάθε φορά που υπάρχουν τα κριτήρια πέρα από το ύψος των οφειλών να είναι γνωστοί και οι αποδέκτες αυτών.

@Στο περσινό ματς Οχαγιόν κερνούσε Οκκάς έπινε, θα έχουμε το ίδιο και φέτος ή θα πίνει και πάλι μόνος ο Κολαούτι;

@Αρχίζει και το φούτσαλ αυτή την βδομάδα, καλή επιτυχία στα παιδιά εκεί και στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν! Του χρόνου στα σαλόνια της α’ κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ