Σταθερή αξία ο Φοφανά

Για τρίτο συνεχές παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ο Γκαουσσού Φοφανά περνά στη λίστα με τους διακριθέντες από πλευράς Ανόρθωσης. Ο Ιβοριανός, παίζει σε κάθε παιχνίδι με απαράμιλλο πάθος, είτε τοποθετηθεί από το Ζόρζε Κόστα στο δεξί, είτε στο αριστερό άκρο της επιθετικής μας γραμμής.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αλκή, ο Φοφανά ευτύχησε να στεφθεί και σκόρερ, πανηγυρίζοντας δεόντως το γκολ που πέτυχε. Ένα τέρμα που προήλθε από τη δική του επιμονή να κυνηγήσει μια θεωρητικά χαμένη μπάλα, μετά το λάθος του τελευταίου αμυνόμενου της Αλκής να δώσει χλιαρή πάσα προς τον τερματοφύλακά του. Το ξεπέταγμα ωστόσο του Φοφανά και το πείσμα του τον δικαίωσαν, ώστε να τσιμπήσει μόλις την μπάλα και να τη στείλει στο πλεκτό.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε κερδίσει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-0, ενώ στο παιχνίδι με την Ομόνοια είχε κάνει το πρώτο σουτ, από το ριμπάουντ του οποίου η Ανόρθωσις μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ μετά την προσωρινή ισοφάριση της Ομόνοιας.

Εκείνο που θα πρέπει να δούμε ως ομάδα και ιδιαίτερα η διοίκηση, είναι το απίστευτο ξύλο που «τρώει» κάθε βδομάδα στο γήπεδο. Κάπου θα πρέπει να γίνουν συστάσεις προς τους διαιτητές, καθώς ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του εκλαμβάνεται ως αδυναμία από τους αντιπάλους, οι οποίοι βαρούν ατιμώρητα στο ψαχνό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ