Συνεχίζεται ο «πόλεμος» για την αλλαγή

Επανέρχεται εκ νέου η διοίκηση του Απόλλωνα για την αλλαγή της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα από Σάββατο σε Κυριακή,  και με ανακοίνωση του επίσημου Απόλλωνα, γίνεται λόγος ότι «κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια από το φίλαθλο κοινό για το σκεπτικό της σκανδαλώδους και προκλητικής αυτής απόφασης», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία των ευθυνών, για το ποιος φταίει και ποιος όχι. Σήμερα είναι Τρίτη, καλώς ή κακώς έγινε κλήρωση για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του ενός εκ των δύο αγώνων, και ο κλήρος έπεσε σε εμάς. Ο Ζόρζε Κόστα έχει να προετοιμάσει την ομάδα μας για τον αγώνα, και δεν γίνεται να συνεχιστεί το «παιγνίδι» με τις ημερομηνίες.

Επίσης, σεβόμαστε το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έχει να αντιμετωπίσει τουρκική ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα. Απλά να θυμηθούν αυτοί που φωνάζουν σήμερα, ότι πριν μερικά χρόνια οι ίδιοι δεν δέχονταν να αλλάξει ο μεταξύ μας αγώνας στο Τσίρειο μία ημέρα νωρίτερα, όταν μετά από λίγες ημέρες είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Βέρντερ στο ΓΣΠ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ