«Σημαντικό ότι κερδίζουμε αλλά θέλουμε βελτίωση»

Στο balla.com.cy μίλησε ο «μάγος» της ομάδας Γκονζάλο Γκαρσία μετά το τέλος του χθεσινού παιγνιδιού, αναφέροντας πως το σημαντικό είναι πως κερδίζουμε αλλά πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αρκετά πράγματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Δύο ντέρμπι, δύο νίκες. Περίμενες αυτό το ξεκίνημα;

Ναι, ασφαλώς, όταν παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει πάντα να κερδίζουμε. Υποφέραμε αρκετά και σήμερα (Κυριακή), αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό.

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;

Πιστεύω το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί, παίξαμε καλά, πιέσαμε καλά, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, είχαμε ευκαιρίες. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλά. Από άποψη φυσικής κατάστασης “πληρώσαμε” τη δουλειά που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Και υποφέραμε πολύ.

Πώς βλέπεις τα επόμενα παιχνίδια πλέον;

Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και σε πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Πού αφιερώνεις το γκολ σου;

Στη γυναίκα μου που είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σ’ αυτήν και στην κόρη μου που έρχεται.

Κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο; Περιμένει το πρωτάθλημα μετά από αυτό το ξεκίνημα…

Να έχουν σύνεση, να είναι ήρεμοι. Θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Δουλεύουμε όμως και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα, είναι κάτι περίπλοκο, αλλά θα δούμε πώς θα κυλά κάθε ματς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ