Η επόμενη μέρα του ντέρμπι

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, δεύτερη τριάρα στο Παπαδόπουλος και η ψυχολογία στα ύψη. Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο μεγαλύτερο μέρος του προχθεσινού αγώνα και κατάφερε να κάμψει την  αντίσταση του Απόλλωνα, παίρνοντας το ζητούμενο και τους 3 βαθμούς. Από σήμερα όμως κοιτάζουμε μπροστά, και επικεντρωνόμαστε στην πρώτη φετινή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλκή. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Γ.Σ.Ζ. και έτσι ο Ζόρζε Κόστα έχει έξι μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα για το τρίτο σερί τρίποντο.

Δυστυχώς από το ντέρμπι δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γρηγόρης Μάκος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι χωρίς να έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασης του. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, όπως επίσης και σε ότι αφορά το Μάρκο Άντιτς, ο οποίος στα τελευταία στάδια του αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα αλλά έσφιξε τα δόντια και τελείωσε τον αγώνα.

Πέραν των τραυματισμών, αυτό που προέχει είναι οι ποδοσφαιριστές μας να μην παρασυρθούν από το πολύ καλό ξεκίνημα και να αντιμετωπίσουν με πάση σοβαρότητα τον επερχόμενο αγώνα στο Γ.Σ.Ζ. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και κάθε αναμέτρηση κρύβει τις δικές της δυσκολίες. Το μόνο που κρατάμε είναι το τρίποντο και συνεχίζουμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ