Συγκρατημένοι, αλλά αισιόδοξοι!

Καλημέρα απανταχού Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισες. Ημέρα αγώνα η σημερινή και οι μέρες μας αυτές  είναι πάντα διαφορετικές. Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο και δικαιολογία δεν υπάρχει για απουσία. Ένα μήνα πριν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Κυρίας δε θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα! Αενάως αναγεννάται στην πράξη λοιπόν…

Περιθώρια εφησυχασμού και υπερενθουσιασμού δεν υπάρχουν, καθώς το περσινό κάζο πρέπει να μας έχει γίνει  πικρό μάθημα. Είμαστε μόλις στην αρχή και είναι πολύ μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέρμα. Η ομάδα μας φαίνεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που έχουμε, αλλά  αυτό δεν είναι παρά ένα μικρό,  θετικό δείγμα. Ας φροντίσουμε φέτος να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, να κρατάμε μικρό καλάθι, για να μη μείνουμε με το καλάθι στο χέρι! Προτείνω να παραμείνουμε συγκρατημένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η Αλκή θεωρητικά είναι βατός αντίπαλος και αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δε θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά και μόνο, αφού έχουμε δει πολλές φορές στο γήπεδο να έρχονται τα πάνω κάτω. Δεν υποτιμάμε κανένα. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά συγκρατημένοι! Αναμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας να καταθέσουν ψυχή, σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να παρουσιαστούν όπως τους έχουμε δει στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Όπως έχουμε επανειλημμένα γράψει, τις  εισπράξεις του προσεχούς αγώνα θα καρπωθεί η ομάδα μας, λόγω χρέους του σωματείου της Αλκής προς την Ανόρθωση. Το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του έναν επιπλέον κινητήριο παράγοντα που θα πρέπει να σπρώξει όλους προς το γήπεδο.

Επιπρόσθετα ,τα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αύριο στο ΓΣΖ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά από τις συνδιεκδικήτριες ομάδες και να εδραιωθούμε στην κορυφή.

Όσοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν προ αγωνιστικής περιόδου διαψεύδονται και μαζί και οι αλλότριες, ενδόμυχες προσδοκίες τους. Είμαστε παρόντες. Ο Φοίνικας, το  πανίσχυρο μας σύμβολο ,αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Αυτοί είμαστε! Είμαστε Ανόρθωσις και θα αναγεννιόμαστε εις το διηνεκές από τη φωτιά μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ