Κρύβει εκπλήξεις ο Ζόρζε Κόστα;

Με 18 άτομα στην αποστολή ταξιδεύει στο γειτονικό Νέο ΓΣΖ ο Ζόρζε Κόστα, στην πρώτη έξοδο της Ανόρθωσης κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Στη φαινομενικά – πάντα – εύκολη αποστολή που έχουμε καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι ουσιαστικά καταδικασμένη, θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο, προκειμένου να μην έχουμε… δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Βαλβέρδ και μπροστά του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει την ίδια αμυντική τετράδα που είχε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. ΖόρζεΠαβισεβιτς στο κέντρο της άμυνας, Δημητρίου στο δεξί άκρο και Άντιτς στο αριστερό.

Ούτε στη μεσαία γραμμή αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση, καθώς ο Μάκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ανάγκασε σε αλλαγή την περασμένη Κυριακή και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Λίγο πιο μπροστά του θα αγωνιστεί ο Αλέξα, ενώ την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα συμπληρώσει ο Ουρουγουανός Γκαρσία.

Στα φτερά της επίθεσης δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια αλλαγή. Ο Φοφανά τα πήγε μεν πολύ καλά στο αριστερό άκρο, ωστόσο η υποψηφιότητα του Αβραάμ είναι πάντα εκεί, αν και θεωρείται πιο πιθανόν να έρθει από τον πάγκο. Δεξιά, ο Κάλβο δεν έκανε κι άσχημο παιχνίδι με τους Λεμεσιανούς, παρά την επιπόλαιη του ενέργεια πριν το 2-1. Πολύ πιθανόν να ξαναπάρει φανέλα βασικού, σε μια προσπάθεια του προπονητή μας να του τονώσει την ψυχολογία. Σε διαφορετική περίπτωση, διαθέσιμος είναι τόσο ο Οκκάς που είχε αγωνιστεί 11αδάτος στην πρεμιέρα με την Ομόνοια, όσο και ο Μπεν Σουσιάν που δεν «είδε» ακόμα 11άδα. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που δεν συμπεριλήφθηκε ακόμα στο αρχικό πλάνο είναι ο Γκρικαλασβίλι. Ο Γεωργιανός δείχνει αρκετό πάθος και όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις, έτσι δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του από τον κ. Κόστα, είτε στο φτερό της επίθεσης, είτε αντί ενός από τα χαφ στη μεσαία γραμμή. Ο μοναδικός που αισθάνεται πάντως τη θέση του ασφαλή στην γραμμή κρούσης, είναι ο Κολαούτι. Ο Αργεντινός πρώτος σκόρερ της ομάδας μετρά ήδη τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και ελπίζει σε μια… καλή συγκομιδή σήμερα.

Τη δεκαοκταμελή αποστολή συμπληρώνουν για πρώτη φορά ο Βέγκα, ο Οχαγιόν και ο Μακρής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ