Σαφάρι για χρήματα

Σε σαφάρι σε όλη την Κύπρο για συλλογή χρημάτων έχει επιδοθεί ο πρόεδρος του Σωματείου Αχιλλέας Νικολάου, αφού οι οικονομικές μας υποχρεώσεις είναι πολλές και τα εμπόδια δείχνουν ανυπέρβλητα. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ομάδα θα καταφέρει να περάσει με επιτυχία τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Από το €1.1 εκατομμύριο που απαιτείται, οι €500 χιλιάδες έχουν καλυφθεί από τη δόση του Λαβόρδε, αναζητούνται ωστόσο άλλες €600 χιλιάδες , πέραν των χρημάτων που απαιτούνται για μισθούς, λογαριασμούς και άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη ετοιμάζεται η πρώτη δράση των Εθελοντών για την Κυριακή στο παιχνίδι με την Αλκή (για την οποία θα έχουμε πληροφορίες αργότερα μέσα στην ημέρα) ενώ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη, στο Hawaii Grand Resort, στη Λεμεσό.

Εάν δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε πάντως, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο στόχος να μαζευτεί πέραν του μισού εκατομμυρίου ευρώ σε 20 μέρες είναι σχεδόν αδύνατος. Μιλώντας με άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, μας είπε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση στα περισσότερα σωματεία είναι απελπιστική, δεν αφορά μόνο την Ανόρθωση το θέμα. Υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να πάρει ακόμα και το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να παίξει Ευρώπη. Η UEFA δεν αστειεύεται!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ