Πανίκος Ππούνας: Σοβαρά με την Δόξα

Με δηλώσεις του στον supersport fm ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας και παλιά δόξα του σωματείου εξήρε την παρουσία του κόσμου στον τελευταίο αγώνα με την ΑΛΚΗ ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα του ενόψει του επόμενου αγώνα με την Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

«Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που φαινόταν πολύ εύκολο, όμως στην πραγματικότητα κερδίσαμε με 4-0 χωρίς να έχουμε την ανάλογη απόδοση. Οι παίκτες μας κάπου έβλεπαν ότι δεν μπορούσε να μας απειλήσει ο αντίπαλος και εμείς ελέγχαμε τον αγώνα. Τον μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Περάσαμε άλλο ένα παιχνίδι νικηφόρα και βλέπουμε το μέλλον».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα της Ανόρθωσης

«Έχουμε ξεκινήσει με το δεξί. Για μας το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη. Υπάρχει καλό κλίμα και ηρεμία στην ομάδα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι».

Για το ότι υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα

«Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν στους εαυτούς τους και φαίνεται στο γήπεδο. Χθες, δεν παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο όμως η ποιότητα δεν χάνεται. Είχαν καλή ψυχολογία και έφτασε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ότι πέτυχε πολλά γκολ η ομάδα

«Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν. Υπάρχουν αρκετά καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Και ο Αλέξα πέτυχε το πρώτο του γκολ και αυτό είναι στα ευχάριστα. Όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις πως θα πάρεις το σκορ»;

Για τον αγώνα με την Δόξα

«Αν δεν το πάρουμε  στα σοβαρό θα έχουμε πρόβλημα. Ο προπονητής μας κράτησε σοβαρούς τους ποδοσφαιριστές. Η Δόξα έχει ένα καλό σύνολο και αν δεν προσεχτεί θα κάνει τη ζημιά. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε μεγάλη  προσέλευση από τον κόσμο. Όπως χθες, που ήταν εντυπωσιακός. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι έστω και δύσκολα θα πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ