Πάμπος Χαραλάμπους: «Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας ο Γιαννάκης Πουλλής»

Το Αnorthosis24, επικοινώνησε με ένα άνθρωπο που γνώριζε καλά το Γιαννάκη Πουλλή, θέλοντας να πάρουμε μια εικόνα για τον άνθρωπο και Ανορθωσιάτη του οποίου η απώλεια άφησε την Ανορθωσιάτικη οικογένεια φτωχότερη.

Μιλήσαμε με τον Πάμπο Χαραλάμπους, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας από το 1952 μέχρι το Δεκέμβρη 1963, πρώτο αρχηγό της Μεικτής Κύπρου, βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης έως το 1972 καθώς και παράγοντα στο Σύλλογο. Ο κ. Χαραλάμπους γνώριζε καλά τον αείμνηστο, αφού συνυπήρξαν και σε διοικητικό συμβούλιο για μικρό χρονικό διάστημα. Ο κ. Χαραλάμπους μας είπε:

«Ο μακαρίτης ο Πουλλής ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη της Ανόρθωσης και εξαιρετικός άνθρωπος. Προσέφερε πάρα πολλά στο Σύλλογο, ειδικά μετά την προσφυγιά το 1974, στα πέτρινα χρόνια. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του για το Σωματείο και πρωτοστάτησε στην ανέγερση του οικήματος αλλά και του γηπέδου Αντώνης Παπαδόπουλος. Είναι από τους ανθρώπους που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη των Ανορθωσιατών, για όσα πρόσφερε στο Σωματείο. Αιωνία του η μνήμη, συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά του.»

Να θυμίσουμε ότι η κηδεία του αείμνηστου Γιαννάκη Πουλλή θα τελεστεί αύριο Τρίτη, στις 15:30, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα.

epitropi papadopoulos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ