Ομάδα στήριξης Ανορθωσιάτικης Μαγκιάς

Μεγάλη ανταπόκριση έχει το εγχείρημα που ξεκίνησε από τη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα το «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» και ονομάστηκε Ομάδα Στήριξης Ανορθωσιάτικης Μαγκιάς.

Σκοπός της προσπάθειας είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα, να δίνουν το ποσό των €10 για 10 μήνες. Τα χρήματα αυτά, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Όπως είδαμε κι εμείς ιδίοις όμμασι, πάρα πολύς κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί και έχει δώσει είτε €10 για τον πρώτο μήνα, είτε ακόμα και ολόκληρο το ποσό των €100 από την αρχή! Όλοι αναγνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η εποχή, όχι μόνο για το Σωματείο που έχει τεράστιες ανάγκες σε ρευστό, αλλά και για τον κόσμο που αντιμετωπίζει τον εφιάλτη της ανεργίας ή της υποαπασχόλησης. Θεωρούν ωστόσο ότι €10 το μήνα δεν είναι απαγορευτικό ποσό και καλούν όσους θέλουν και μπορούν να σπεύσουν να βοηθήσουν την Ανόρθωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν είτε στην μπουτίκ στο Θεμιστόκλειο, είτε ακόμα στέλλοντας μήνυμα στο Anorthosis24, ώστε να τους φέρουμε σε επαφή.

magkia

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ