Ο αναγκαίος Άντιτς

Για ακόμη ένα παιγνίδι, στο χθεσινό φιλικό με τον Ερμή, φάνηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο αριστερό αμυντικό άκρο, όταν αμυνόμαστε. Ο Ανδρέας Αβραάμ αγωνίζεται στη θέση λόγω των συνθηκών, με τις πολλές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Ο Βαλεντίνος Σιέλης χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες για να επανέλθει, και μέχρι τότε αναμένεται πως στη θέση θα δούμε τον Μάρκο Άντιτς, με τις ταυτόχρονες επιστροφές των τραυματιών.

Η φυσική θέση του Ανδρέα Αβραάμ είναι στο αριστερό επιθετικό άκρο. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε αρκετές φορές στο αριστερό αμυντικό άκρο, και δείχνει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει της θέσης όσο αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν μπορούν όλα τα εξτρέμ να γίνουν επιτυχημένοι ακραίοι αμυντικοί, όπως οι Μποαβεντούρα και Πουρσαιτίδης, αλλά  υπάρχει το ελαφρυντικό ότι αντιμετωπίζουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην αμυντική γραμμή.

Η φυσική θέση του Άντιτς είναι στο δεξί αμυντικό άκρο, αλλά τα καλύτερα του παιγνίδια με την ομάδα μας τα έκανε αγωνιζόμενος στο αριστερό. Σίγουρα, στα αμυντικά του καθήκοντα είναι καλύτερος από ότι στα επιθετικά, αλλά τον είδαμε πολλές φορές να έχει καλές παρουσίες και επιθετικά. Και με τον Τζέισον Δημητρίου στο δεξί άκρο, αναμένεται η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή στις θέσεις αυτές στη συνέχεια, θέσεις στις οποίες ταλαιπωρηθήκαμε πολύ τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ