Να βρεθεί μια λύση σύντομα

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τις αδυναμίες που παρουσίασε η φετινή Ανόρθωση είναι εμφανές ότι η ομάδα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τόσο στα φιλικά παιχνίδια, τόσο στα δύο Ευρωπαϊκά όσο και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια, παρατηρήθηκε ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί θα πρέπει να βρεθεί σύντομα μια λύση από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Ανδρέας Αβραάμ ο αποίος καλείται συνεχώς για να καλύψει αυτό το κενό, είναι ολοφάνερο ότι δεν τα πάει και τόσο καλά. Είναι γνωστό ότι δεν είναι η φυσική του θέση, ωστόσο όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση δεν τα κατάφερε σχεδόν ποτέ. Στη πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια, ο Ζόρζε Κόστα δεν είχε και πολλές επιλογές. Οι σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα κυρίως στο χώρο της άμυνας καθιστούσαν σχεδόν βέβαιο τον Αβραάμ στα αριστερά της αμυντικής γραμμής.

Πλέον, η επιστροφή Παβίσεβιτς και Πάολο Ζόρζε λύνουν τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού καθώς θα ελευθερωθεί ο Μάρκο Άντιτς ο οποίος μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί στα αριστερά. Επίσης, αυτό θα ελευθερώσει και τον Ανδρέα Αβραάμ ο οποίος μπορεί επάξια να αντικαταστήσει τον Φοφανά στα αριστερά της επίθεσης. Ο Γκαουσού φυσικά, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δύσκολα θα μείνει εκτός εντεκάδας.

Τέλος, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας και ιδίως ο Ζόρζε Κόστα περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Βαλεντίνου Σιέλη. Ο διεθνής Κύπριος αριστεροπόδαρος αμυντικός συνεχίζει κανονικά τη φυσιοθεραπεία του και σύντομα αναμένεται να επανέλθει στα γήπεδα. Η βοήθεια του στην ομάδα είναι αναγκαία και η επιστροφή του θεωρείται αρκετά σημαντική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ