Μείωση τιμών στις κάρτες διαρκείας

Σε μια προσπάθεια που γίνεται για να αυξηθεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο της ομάδας μας, η Διοίκηση της Ανόρθωσης εξέδωσε πριν απο λίγο ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωνει το φίλαθλο κοινό ότι έχει δωθεί παράταση στις εκδόσεις εισιτύηριων διαρκείας και μάλιστα με μειωμένες τιμές. Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αποφάσισε να δώσει παράταση στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες μάλιστα τιμές κατά 20 ευρώ. Συγκεκριμένα στην Δυτική και Ανατολική κερκίδα θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή, 13/09/2013 και θα προσφέρονται κατά 20 ευρώ φτηνότερα από τις αρχικές τιμές, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους Ανορθωσιάτες να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας βοηθώντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο το Σωματείο μας σε αυτή την δύσκολη οικονομικά στιγμή για την Ανόρθωση μας.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να ανταποκριθεί σε αυτή την προσφορά και να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα και το Σωματείο αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Η Ανόρθωση είμαστε εμείς, ο κόσμος της και αυτή την στιγμή η Ανόρθωση μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Θα είμαι εκεί.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ