Μήνυμα από ένα συνδεσμίτη

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Μετά που πολλή σκέψη και αγανάκτηση βλέποντας τους οπαδούς του ίντερνετ να γίνονται συνεχώς και περισσότεροι αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου, εγώ και πολλοί άλλοι συνδεσμίτες.

Λοιπόν, απευθύνομαι σε σένα 15χρονε, 18χρονε, 25χρονε, σε σένα γκομενάκι, σε σένα νεαρέ που σύνδεσμο εν εξαναπίες ποτέ σου, σε σένα που η μόνη σου έννοια στο πέταλο είναι να σε δει κανένα γκομενάκι, σε σένα που τραβάς συνέχεια βίντεο τους οργανωμένους, σε σένα που θυμάσαι να φωνάξεις στα ξεσπάσματα που φωνάζει ο κόσμος όλος και σε σένα γενικά που δεν ξέρεις τι θα πει οργανωμένη κερκίδα, σύνδεσμος και ιδιαίτερα η λέξη που γράφεις συνέχεια ‘’MAXHTEC’’.

Για να μπορείς σήμερα εσύ να γράφεις στα ίντερνετ και να περηφανεύεσαι συνέχεια για τους MAXHTEC σημαίνει κάποιοι άλλοι πριν χρόνια αλλά και τώρα έφτυσαν αίμα, ίδρωσαν, άφησαν το σπίτι τους,την γκόμενα τους για να γράφετε η ιστορία αυτού του ονόματος με χρυσά γράμματα σε κάθε πέταλο, σε κάθε κλειστό, σε κάθε σκηνικό και σε κάθε εκδήλωση του συνδέσμου είτε έχει να κάνει με το σωματείο είτε έχει να κάνει με εθνικά θέματα.

Να ξέρεις φίλε μου γράφοντας στο ίντερνετ ή σε τοίχο την λέξη MAXHTEC ή ακόμα φορώντας την φανέλα των Μαχητών δεν γίνεσαι και αυτόματα ΜΑΧΗΤΗC με την έννοια της λέξης. ΜΑΧΗΤΗ φίλε μου σε κάνουν οι πράξεις σου, το πάθος σου, η αρρώστια σου που έχεις γι αυτό το οργανωμένο σύνολο, τον άγρυπνο φρουρό του μεγαλύτερου σωματείου που ευτύχησε το πανελλήνιο να έχει, της αγαπημένης μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Δεν γίνετε να είσαι ΜΑΧΗΤΗC και να μην ξέρεις που βρίσκετε ο σύνδεσμος σου, ή ακόμα χειρότερα να ξέρεις αλλά να πηγαίνεις μόνο για να προμηθευτείς εισιτήριο η να γραφτείς μέλος η να βγάλεις εισιτήριο διαρκείας. Για πολλούς είναι το δεύτερο τους σπίτι, για εμάς είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε εκεί μας μπόλιασαν με την αρρώστια που λέγετε ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εκεί μας μπόλιασαν με τα ιδανικά αυτού του  σωματείου. Για εμάς ο σύνδεσμος είναι τρόπος ζωής, γραμμένες έχουμε τις καφετέριες και τα κλαπ. Εκεί ζήσαμε τις καλύτερες αναμνήσεις μας εκτός πετάλου, κάναμε τους καλύτερους φίλους, οι φίλοι μετά έγιναν αδέλφια, αδέλφια που σου στέκουνε σε κάθε δύσκολη στιγμή όποια και να είναι αυτή. Εκεί αποκτήσαμε την δεύτερη μας οικογένεια και είμαστε περήφανοι ο ένας για τον άλλο σε κάθε στιγμή όποια και να είναι αυτή, είτε έχει να κάνει με κάτι στον σύνδεσμο είτε έχει να κάνει στο πέταλο είτε έχει να κάνει με ένα σκηνικό.

Έχουμε αφιερώσει ώρες ατέλειωτες, έχουμε τσακωθεί με την οικογένεια μας έχουμε δώσει πολλά από τα λεφτά μας ακόμα και σε καιρούς που πολλοί ήταν άφραγκοι και άνεργοι, ποτέ δεν τα βάλαμε κάτω και σε κάθε δύσκολη στιγμή απλά θυμώσουν ένα πράγμα, ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗC. Από μικροί νιώθαμε την αδικία άλλωστε η μοίρα μας το έφερε να είμαστε σκορπισμένοι σε διάφορες πόλης μακριά από την πολυαγαπημένη μας Αμμόχωστο. Οι παππούδες μας και οι γονείς μας έζησαν την προσφυγιά στο πετσί τους και όταν μιλήσεις μαζί τους θα σου πουν ένα πράγμα, προστάτεψε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι το μόνο πράγμα που φέραμε από την Αμμόχωστο και κρατάει την μνήμη και τον πόθος της επιστροφής ψηλά.

Απευθύνομαι σε σένα που τα πιο πάνω ίσως πρώτη φορά να τα ακούς, είναι ντροπή προς το όνομα αλλά και την ιστορία των ΜΑΧΗΤΩΝ να γράφεις συνέχει αυτή την λέξη να ποστάρεις βίντεο και να περηφανεύεσαι για αυτό που εσύ ο ίδιος δεν έβαλες ποτέ το χεράκι σου να βοηθήσεις τα αδέλφια σου. Απευθύνομαι σε σένα νεαρέ που σήκωσες ένα χαρτονάκι στη νότια ή βρέθηκες σε ένα σκηνικό και την είδες οπαδός και χουλικάνι. Απευθύνομαι σε σένα γκομενάκι που ποστάρεις βίντεο με σκηνικά λες και ήσουν εκεί ,το ίδιο ισχύει για σένα νεαρέ που την ώρα του σκηνικού ή απλά έβλεπες ή δεν ήσουν καν εκεί, και σχολιάζετε στα βίντεο λες και ήσασταν στην πρώτη την γραμμή μόνο και μόνο για να δει την δημοσίευση ο φίλος σας ή η φίλη σας.

Το να βρίσκεσαι στον πυρήνα και απλά να κάνεις την γλάστρα και να φωνάζεις όταν σου λέει κάποιος φώναξε η να φωνάζεις όταν φωνάζει όλο το γήπεδο για το οργανωμένο σύνολο απλά είσαι άχρηστος και αχρείαστος. Για να είσαι στο πυρήνα και να δικαιώνεις την θέση σου εκεί πρέπει να φωνάζεις διαρκώς και πάνω απ όλα να δίνεις την ψυχή σου. Την θέση σου εκεί πρέπει να την δικαιώνεις, όχι σε εμάς αλλά προς την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Εννοείται ότι μικρά παιδιά στον πυρήνα δεν έχουν θέση, έχουν χρόνια για να μπορέσουν να έχουν αυτή την τιμή και να βρίσκονται στον πυρήνα του οργανωμένου μας συνόλου και να σηκώσουν στις πλάτες τους το βαρύ όνομα μας και εννοείται βέβαια ότι γυναίκες δεν έχουν θέση στον πυρήνα. Μπορείτε να είστε δίπλα και να φωνάζετε κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο αγαπάτε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αλλά στον πυρήνα των οργανωμένων δεν έχετε θέση.

Μας έχουν προκαλέσει αηδία οι ιντερνετιακοί οπαδοί, οπαδοί τους facebook και του show. Μας αηδιάζει να τους βλέπουμε συνεχώς στο ίντερνετ να το παίζουν οπαδοί και χουλικάνια πίσω από μια οθόνη. Ελπίζω με τον καιρό να καταλάβουν πολλοί την μαγεία του να είσαι οργανωμένος οπαδός της Ανόρθωσις, να είσαι ένας συνδεσμίτης γιατί το μόνο που καταφέρνετε και νιώθετε ψευτοπαδοί του ίντερνετ  γράφοντας  κάτι για τους MAXHTEC ή ποστάρετε ένα βίντεο είναι η ευχαρίστηση του Like που θα σας πατήσει το γκομενάκι λες και ξέρεις το αντικείμενο ή έχεις ποτέ σου ενδιαφερθεί γι αυτό. Αλλά είπαμε, φαίνεσαι πιο μεγάλος και τρανός προς το γκομενάκι ποστάροντας ένα βίντεο με φωτοβολίδες ή ένα βίντεο από σκηνικό.

ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ. ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΥ, ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ.

Υ.γ. ΦΩΝΗ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ

Υ.γ1. 20 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEC

Υ.γ.2 ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Υ.γ.3. ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Υ.γ.4 Συγχωρέστε με για όποια λάθη ορθογραφικά και συντακτικά, μεν σταθείτε πα σε τούτα απλά σταθείτε στο νόημα, είναι κάτι που με εκφράζει εμένα και άλλους συνδεσμίτες και δεν είναι θέση του επίσημου ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ