Οι φυλές των οπαδών: Pre-match Δόξα

Οι «Φυλές των οπαδών» επιστρέφουν και μας καταθέτουν τη δική τους άποψη για το παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Κάποιες φυλές «δικαιώθηκαν» για το παιγνίδι με την Αλκή, κάποιες είναι «αλλού για αλλού». Για να δούμε λοιπόν τι θα «πετύχουν» σε ότι αφορά το παιγνίδι με τη Δόξα. Να επαναλάβουμε και πάλι ότι η συγκεκριμένη στήλη είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα, για αποφυγή παρεξηγήσεων, και ότι γράφεται πιο κάτω δεν είναι θέση κανενός!

Ο ξερόλας

«Τώρα θα σε δούμε Κόστα μου! Έπιασες τες σημειώσεις μου; Εν τες έπιασες; Για να σε δούμε λοιπόν την Κυριακή με τη Δόξα. Είμαι περίεργος να δω ποιους θα βάλεις στο κέντρο και πως θα τους βάλεις. Έμαθες το μάθημα σου στο παιγνίδι με την Αλκή με τον Γκαρσία; Εννά τον βάλεις επιτέλους πίσω που τον Κολαούτι ή θα μου τον έχεις πάλε να γυρίζει πίσω να μοιράσει παιγνίδι και να μου τον καταστρέψεις; Βασικά εν ευκαιρία να παίξουμε χωρίς τον Κολαούτι, για να δούμε την ομάδα πως θα είναι. Αν έχουμε κανένα πρόβλημα, βάλεις τον μέσα στο ημίχρονο κύριε Ζόρζε Κόστα μου. Εν καιρός να δούμε και τον Μπεν Σουσιάν βασικό νομίζω. Ακούεις Κωστή;»

Ο αντιανορθωσιάτης

«Χο χο χο. Ο Άης Βασίλης ρε Ανορθωσιατούθκια θα έρτει πιο γλήορα για σας φέτος και θα τον λαλούν Άη Ρίκκυ. Το καλό ότι μετά την ήττα με τον Ερμή, έχουμεν σας εσάς για να ξεσπάσουμε πάνω σας. Είδα σας προκτές με την Αλκή και όπως σας είδα, ούτε τη μισή μας ποιότητα εν έχετε! Εν πειράζει, θα σας δώκει δωράκια την Κυριακή ο Ρίκκης και η παρέα του. Πουλλουστρίνα κανονική. Θα σας πλουμίσουμε!»

Ο καράολος

«Ντάξει. Κουτσά στραβά εδέραμεν και την Αλκή αλλά κάποιοι ακόμα να καταλάβουν σε ποιαν ομάδα βρίσκονται. Τουρίστες ε τουρίστες. Έπρεπεν να μας διαφημίζει ο ΚΟΤ. Ο Ζόρζε στον κόσμο του. Έπιασεν τα δυο ντέρμπι η έδρα και εγίνηκεν ο πασχ προπονητής. Με την Αλκή όμως είδαμε τα πραγματικά μας χάλια. Εν έχω και πολλές απαιτήσεις να σας πω την αλήθεια που το παιγνίδι, είμαι ευχαριστημένος και με το Χ με τούτα ούλλα που θωρώ…»

Ο «δημοσιογράφος»

«Πιστεύω ότι η Ανόρθωση θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο την Κυριακή σε σχέση με το παιγνίδι απέναντι στην Αλκή. Ο Ζόρζε Κόστα είδε κάποια πράγματα που χρειάζονται διόρθωση και πιστεύω πως η εικόνα θα είναι βελτιωμένη. Νομίζω επίσης ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα ώστε να δούμε περισσότερους ποδοσφαιριστές σιγά σιγά στο rotation. Δηλαδή Γκριγκαλασβίλι και Μπεν Σουσιάν μπορούν να αρχίσουν βασικοί, γιατί θα τους χρειαστούμε στη συνέχεια. Όσο για το πλάνο, έχω την αίσθηση ότι η Ανόρθωση θα δώσει πάλι πολλές δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσει το παιγνίδι γρήγορα και να κάνει συντήρηση στο δεύτερο.»

Ο καναπεδάκιας

«Ε ρε γα@#$ο εν τα γενέθλια της Σβετλάνας μου το Σάββατο και εν θα καταφέρω ούτε τούντην Κυριακή να έρτω στο γήπεδο. Και έθελα πολλά να έρτω αλλά έχουμεν τραπέζι η ώρα 9 και δεν προλαμβαίνουμε να έρτουμε σπίτι μετά την μάππα και να σαστούμε. Αναγκαστικά λοιπόν θα δω την μάππα που την τηλεόραση πάλε. Έτσι και αλλιώς εν τη Δόξα που παίζουμε, που το ημίχρονο θα καθαρίσουμε το παιγνίδι κα θα έχω ώρα να σαστώ για το τραπέζι, μεν σας πω θα προλάβω να κάμω και καμιάν πελλαρούα με την Σβετλάνα μου πρώτα! Άτε Ανορθωσάρα μου, κάμε το καλύτερο δώρο του μωρού μου για τα γενέθλια της!»

Ο μπούκκης

«Το λοιπόν. Ακούστε τον αγαπημένο σας μπούκκη. Τρία τέρματα στο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο. Ο Γκαρσία θα βάλει τα ΔΥΟ! Ο Κολαούτι ένα αλλά ΟΙ με κκελέ. Θα βάλουμε και ένα τέρμα που απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δώστε ένα 10ευρω και τη νύχτα θα πίννετε σχαμπάνιες! Υπογράφω σας το!»

Ο μ.Χ προφήτης

«Εννά γινεί ρουτίνα αλλά πόσες φορές να τα πω. Λυπούμε να έρκουμαι μετά τα παιγνίδια και να το παίζω μετά Χριστό προφήτης αλλά βλέπω πιο μακριά που ούλους εγώ. Κουτσά στραβά έχουμεν 3 στα 3 ως τωρά αλλά αν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράματα. Εμίλησα τα και με το φίλο μου τον Κωστή και συμφωνεί απόλυτα μαζί μου. ΠΡΩΤΟΝ. Να μπει ο Γεωργιανός μέσα να δούμεν επιτέλους λίην κίνηση στο κέντρο μας. Που την πρώτη μέρα που σας το λαλώ τούτο αλλά δεν… ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Μάκος ξανά στο κέντρο της άμυνας. Που να πάμεν να σταθούμεν την Κυριακή με το αργοκίνητο κέντρο της άμυνας μας; Φήμες λαλούν ότι γερούι 105 χρονών εν πιο γλήορο που τον Ζόρζε! Έτσι θα μαρκάρουμεν τις αζίνες της Δόξας αύριο; Τώρα να δείτε που θα δικαιωθώ ακόμα μια φορά ασχέτως ότι εν τω θέλω…»

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Τζίνο που έπαθα προχτές στο ΓΣΖ εννά μείνει πολλά χρόνια στο νου μου! Μα να μεν μας πουν ότι έχει ΠΑΛΙΟ και ΝΕΟ ΓΣΖ να ξέρουμεν σε ποιο που τα θκιο να πάμεν; Έβαλα τωρά την Φιλιππινέζα που με προσέχει να μου λαλεί που τα τωρά και να πάει το σωστό γήπεδο τζιαμέ που παίζουμε. Εξίασα όμως την ομάδα που παίζουμε την Κυριακή! Εν πειράζει, φτάνει να δέρουμε όποιον και να παίζουμε. Το 11 μας μπροστά πολλά καλό παιχτούι. Έβαλεν έξι γκόλς ως τα τωρά και με έτσι εμφανίσεις πώς να παίξει ο Ιτζάγκι; Ας εν καλά και ο Κάλβο που του διά ασίστ σε κάθε παιγνίδι. Ώσπου να έρτει που τον τραυματισμό του ο Μαρσίνιο, έχουμεν τον παίχτη να διά τις ασίστς!»

Ο λαφαζάνης

«Έτσι σοβαρά, πέτε μου. Εξαναείδετε έτσι ομάδα;  Εγών δεν εξανάδα  πάντως! Κάτω που τρία εν θα έχει παιγνίδι που εν θα βάλουμε φέτος! Με όποιο και να παίζουμε.  Τη Δόξα θα τη λυπηθούμε πάλε όπως με την Αλκή και θα σταματήσουμε στα τέσσερα. Εν πειράζει. Φυλάουμεν τα για τα «ντέρμπι». Στα εισαγωγικά η λέξη ντέρμπι γιατί δεν υπάρχει ομάδα να μας ανησυχήσει. Το πιο εύκολο πρωτάθλημα φέτος, που τον Δεκέμβρη!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ