Με σένα πλάι μου

Η ομάδα μας βγήκε κερδισμένη την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς μετά τη νίκη επί της Αλκής με 0-4, ήρθαν και τα στραβοπατήματα των ομάδων της Λευκωσίας. Έτσι, η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  με καλύτερο συντελεστή τερμάτων έναντι της επίσης αήττητης Αέλ.

Η ομάδα παρουσιάζει καλή εικόνα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας βρίσκουν απόλυτα ικανοποιημένους. Παρόλ’ αυτά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο είτε «δυνατό» είτε  «αδύνατο». Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς ως οπαδοί είναι να είμαστε πιστοί συνοδοιπόροι κοντά στην ομάδα, προσφέροντας ότι και όσα μπορεί ο καθένας.

Επ’ ευκαιρία, καλούμε όλους να γραφτούν στην ομάδα εθελοντών για την ενίσχυση της Ανόρθωσής μας και όσοι μπορούν να παρευρεθούν στην πρώτη εκδήλωση εθελοντών, απόψε, στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό. Ο Φοίνικας μας έχει ανάγκη, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για το Σωματείο μας, όσο και για τον τόπο γενικότερα.

Την Κυριακή, όλοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 18:00, για τον αγώνα που δίνει η ομάδα μας για την τέταρτη αγωνιστική, κόντρα στη Δόξα. Όσοι μπορούν, ας βρεθούν και κοντά στην ομάδα του φούτσαλ μας, η οποία ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Παρασκευή στις 20:30, κόντρα στην ΑΜΕΚ. Με το δεξί!

Το τραγούδι της βδομάδας είναι αφιερωμένο σε όλους τους εθελοντές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εργαστούν ανιδιοτελώς για να ενισχύσουν με τις δράσεις και εκδηλώσεις τους οικονομικά το Σύλλογό μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ