ΤΕΛΙΚΟ: Ανόρθωση 1 – 2 Δόξα

Σημαντικό παιγνίδι για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δίνει η ομάδα μας απέναντι στη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι στους πρώτους τρεις αγώνες, η Ανόρθωση έχει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Ομόνοια, Απόλλωνα και Αλκή, με συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και 2 κατά. Το Anorthosis24 σας μεταδίδει τι συμβαίνει στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Μία αλλαγή στην εντεκάδα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Αλκή πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας Ζόρζε Κόστα. Εκτός έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος και στη θέση του πέρασε ο Μόσες Οχαγιόν. Αυτό φέρνει και εσωτερική αλλαγή στην εντεκάδα, καθώς ο Αλέξα θα μετακινηθεί μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς και πίσω από τον Γκαρσία θα πάρει θέση ο Οχαγιόν. Στις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βαλβέρδε, με Ζόρζε και Παβίσεβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Άντιτς και Δημητρίου θα βρίσκονται στα αμυντικά άκρα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Αλέξα, Οχαγιόν και Γκαρσία θα είναι οι τρεις του κέντρου, με τον Κολαούτι στην κορυφή και δίπλα του τους Κάλβο και Φοφανά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το Live μας στο δεύτερο ημίχρονο

2-0 πίσω η Ανόρθωση στο ημίχρονο. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο πάντως δεν είναι η Ανόρθωση. Η Δόξα μπορούσε να προηγείται και 4 και 5 – 0 με τις ευκαιρίες που έφτιαξε.

Τέλος ημιχρόνου

37′ Αλλαγή για την ομάδα μας. Έξω ο Οχαγιόν, μέσα ο Γκριγκαλασβίλι

22′ 2-0 για τη Δόξα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ

20′ Φάουλ του Άντιτς η μπάλα μόλις έξω

15′ Παράλληλο γύρισμα του ΦΟφανά ο ΓΚαρσία δεν βρίσκει καλά την μπάλα και χάνει μεγάλη ευκαιρία

1′ Γκολ για τη Δόξα μετά από εκτέλεση κόρνερ με τον Ηλία Χαραλάμπους να είναι ο σκόρερ.

Εναρξη αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ