Κολαούτι: «Βρήκα και πάλι τον εαυτό μου»

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας του, ο Αργεντινός φορ της ομάδας μας, Ρομπέρτο Κολαούτι, μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια, για την δική του παρουσία αλλά και κατά πόσο έχει προσαρμοστεί στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Κολαούτι:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας και την εμφάνιση του

«Είναι σπουδαίο που ξεκινήσαμε με αυτό τον τρόπο το νέο πρωτάθλημα, τόσο για μένα που πέτυχα δύο γκολ, όσο και για την ομάδα. Μας δίνει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουμε. Είμαι σε καλή κατάσταση. Έπαιξα σε τρία επίσημα παιχνίδια και σκόραρα τέσσερα γκολ. Βρήκα και πάλι τον εαυτό μου»

Για το παιχνίδι γενικότερα

«Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία. Η Ομόνοια είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες και εμείς είχαμε πολλές απουσίες. Έλειπαν παίκτες λόγω τιμωρίας και λόγω τραυματισμών. Κανένας δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο προπονητής μας, όμως, επέλεξε μία έξυπνη μέθοδο και μας είπε πώς πρέπει να σταθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ένας προπονητής, ο οποίος ήρθε πρόσφατα, αντικαθιστώντας τον προηγούμενό μας τεχνικό. Ο Ζόρζε Κόστα, ο οποίος ήταν τεράστιος αμυντικός, δημιούργησε στην ομάδα μία νέα… ατμόσφαιρα»

Για το αν είναι κουρασμένος

«Είμαι κουρασμένος μετά το ντέρμπι, είναι αλήθεια. Ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο έχω παίξει ποτέ. Υπήρχαν 11 λεπτά καθυστερήσεις, λόγω των πανηγυρισμών του κοινού»

Για την προσαρμογή του στην ομάδα μας

«Προσαρμόστηκα μια χαρά. Ο σύλλογος μας φροντίζει. Αν χρειαστείς κάτι με τα παιδιά, σε βοηθάνε. Μέχρι τώρα, όμως, δεν συνάντησα κατασκηνώσεις και πάρκα, έτσι πρέπει να βρω κάτι για να μπορώ να παρέχω αυτά που θέλουν τα παιδιά μου»

Για τους συμπατριώτες του στην Ανόρθωση

«Ο Μόσε Οχαγιόν έκανε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο, ο Αμίτ (Μπεν Σουσιάν) ήταν στον πάγκο και με αντικατέστησε στο τέλος. Όταν γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, τότε είναι ευκολότερο για όλους»

Για την Εθνική Ομάδα του Ισραήλ

«Αν με καλέσει ο Γκούτμαν στην Εθνική Ομάδα θα έρθω αμέσως. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ