Κάλβο – Κολαούτι

Το τέταρτο τέρμα της ομάδας μας απέναντι στην Αλκή είναι καθρέφτης για το τι κερδίζει η Ανόρθωση από ένα καλό Τόνι Κάλβο. Όταν επέστρεψε πίσω ο Ισπανός, μερικοί εξέφρασαν κάποια παράπονα καθώς ο Κάλβο μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο από ότι μας έδειξε πέρσι. Σε άρθρο μας όμως, είχαμε πει πως «ο Κολαούτι έχει ανάγκη τον Κάλβο», και αυτό που συνέβη στο τέταρτο τέρμα ήταν ακριβώς το σκεπτικό μας.

Σε ένα παιγνίδι όπου δεν είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες, μία συστημένη σέντρα του Ισπανού ήταν αρκετή για τον Κολαούτι ώστε να πετύχει το τέρμα του. Ιδιαίτερα σε παιγνίδια σαν το σημερινό όπου δεν θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες, είναι θετικό να έχεις ένα ποδοσφαιριστή σαν τον Τόνι Κάλβο ο οποίος μπορεί να βγάλει από τα άκρα αρκετές συστημένες μπαλιές στον Κολαούτι και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να πετύχουμε τέρματα.

Μπορεί να μην άρχισε καλά το παιγνίδι ο Ισπανός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά και είχε πολύ καλές ενέργειες. Μία του σέντρα ήταν αρκετή για τον «killer» στο να την μετουσιώσει σε τέρμα και να μας δείξει ακόμα μία φορά το φονικό του ένστικτο. Ο Αργεντινός δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα υποδεχτεί τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και θα κάνει αυτό που μπορεί να κάνει καλύτερα από όλους. Επαναλαμβάνουμε, πως το πόδι του Κάλβο και οι καίριες θέσεις που παίρνει στην αντίπαλη περιοχή ο Κολαούτι, θα προσφέρουν αρκετά τέρματα στην ομάδα μας φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ