Η ταλαιπωρία του Τζέισον

Ας πάρουμε πρώτα τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζέισον Δημητρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια, επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από αρκετούς μήνες λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Αγγλοκύπριος αμυντικός. Στην πρεμιέρα, παρά το ότι εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση, αγωνίστηκε περισσότερο λόγω των απουσιών που είχαμε. Το λογικό θα ήταν ο Νίκος Νιόπλιας, προπονητής της Εθνικής Κύπρου, να μην τον καλέσει στους αγώνες της Εθνικής ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα με την ομάδα του, αφού προερχόταν από τραυματισμό.

Ο κ. Νιόπλιας τον κάλεσε όμως, και κανένας μας δεν παραπονέθηκε για αυτό. Στο τέλος όμως, ο Ελλαδίτης κόουτς απλά ταλαιπώρησε τον Αγγλοκύπριο αμυντικό. Τον άφησε στον πάγκο και στα δύο παιγνίδια, βάζοντας τον αλλαγή και στα δύο, για να αγωνιστεί στο δεξί αμυντικό άκρο ο… Κρίστης Θεοφίλου! Τον Τζέισον τον είδατε στις πρώτες προπονήσεις την Εθνικής κύριε Νιόπλια στην Κύπρο, πριν το παιγνίδι με την Νορβηγία. Αν τον είδατε ανέτοιμο, τότε θα έπρεπε να τον «κόψετε» από την Εθνική και να επιστρέψει στις προπονήσεις του με την ομάδα. Αν τον είδατε έτοιμο, τότε το μόνο που καταφέρατε ήταν να ταλαιπωρήσετε ένα ποδοσφαιριστή για να παίζει στη θέση του βασικός ο Κρίστης Θεοφίλου!

Στην τελική, το μόνο που κατάφερε ο Νιόπλιας ήταν να ταλαιπωρήσει ένα ποδοσφαιριστή που είτε μπορούσε να μείνει στην Κύπρο και να συνεχίσει την προετοιμασία του με την Ανόρθωση, είτε μπορούσε να τον βάλει βασικό στα παιγνίδια και να δώσει σημαντικές λύσεις. Οι περισσότεροι από εμάς θα πούνε ότι καλύτερα που δεν τον έβαλε βασικό, αλλά από τη στιγμή που βρισκόταν στον πάγκο σε δύο παιγνίδια, πάλι ταλαιπωρήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ