Η νίκη της δυναμικής

Το παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ενδεχόμενη νίκη, θα μας δώσει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια, και βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί, η ομάδα αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς δεν χάθηκε ο κόσμος, καθώς η ομάδα ως πριν λίγες εβδομάδες είχε του κόσμου τα προβλήματα και ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Η νίκη επί της Ομόνοιας μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, και νέα νίκη την Κυριακή θα μας δώσει τεράστια δυναμική. Αν βγάλεις τα πρώτα δύο ντέρμπι του πρωταθλήματος παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, τότε δείχνεις σε όλους ότι η Ανόρθωση είναι εδώ παρά τα προβλήματά της και την ίδια ώρα βάζεις πίεση και στις υπόλοιπες ομάδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα έχει αρκετά καλό ρόστερ και αυτό το γνωρίζουμε. Αργήσαμε όμως να επανέλθουμε στην απαραίτητη ηρεμία, και αναγκαστικά η προσπάθεια για αναγέννηση της ομάδας συνέπεσε με την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ το ότι ξεκινήσαμε με δύο ντέρμπι έκανε το έργο μας ακόμη δυσκολότερο. Το πρώτο τεστ το περάσαμε με θετικό πρόσημο, και τώρα έχουμε να δώσουμε το δεύτερο τεστ.

Κατά τη γνώμη μου, το παιγνίδι της Κυριακής είναι ακόμη δυσκολότερο από αυτό με την Ομόνοια. Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ στο γήπεδο για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη. Από την άλλη, θα είναι ένα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα του Ζόρζε Κόστα. Και να μην κερδίσουμε, αν υπάρξει πάθος και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές τότε θα χειροκροτήσουμε την ομάδα. Αυτό ζητάει πρωτίστως ο κόσμος της ομάδας, μία Ανόρθωση που να παλεύει σε όλα της τα παιγνίδια. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι θέμα ικανοτήτων. Και η ομάδα μας έχει μεγάλες ικανότητες.

Τι θα κερδίσουμε λοιπόν σε μία ενδεχόμενη επικράτηση επί του Απόλλωνα; Εκτός από το ότι θα πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, η ομάδα μας θα αποκτήσει τεράστια δυναμική, και σε συνδυασμό με το ότι ακολουθεί στα χαρτιά ένα ευκολότερο πρόγραμμα, τότε θα μπορούμε να αφήσουμε για τα καλά πίσω μας ότι συνέβη το καλοκαίρι. Θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο, η ομάδα θα θυμίσει και πάλι ομάδα. Την Κυριακή λοιπόν, πάμε για τη νίκη της δυναμικής…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ