Οι φυλές των οπαδών: Pre-match Αλκή

Οι Φυλές των οπαδών» επιστρέφουν και μας καταθέτουν τη δική τους άποψη για το παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στην Αλκή στο ΓΣΖ. Κάποιες φυλές «δικαιώθηκαν» για το παιγνίδι με τον Απόλλωνα, κάποιες είναι «αλλού για αλλού». Για να δούμε λοιπόν τι θα «πετύχουν» σε ότι αφορά το παιγνίδι με την ομάδα της Λάρνακας. Να επαναλάβουμε και πάλι ότι η συγκεκριμένη στήλη είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα, για αποφυγή παρεξηγήσεων, και ότι γράφεται πιο κάτω δεν είναι θέση κανενός!

Ο ξερόλας

«Την τελευταία φορά είπα σας ότι έχω πολλά να πω για το παιγνίδι με την Αλκή, και ήρτεν η ώρα να τα πω. Ζόρζε, πιάσε σημειώσεις και ελπίζω την Κυριακή να εφαρμόσεις τουλάχιστον τα μισά που τούτα που θα σου πω. Έχουμεν και λέμε. Εν ευκαιρία να βάλεις τον Αβραάμ βασικό αριστερά στην επίθεση, να πιάσει παιγνίδια πάνω του στη φυσική του θέση. Δεύτερο. Τον Αλέξα άφηστον στον πάγκο. Έννεν παιγνίδι τούτο να παίξει και να πιάσει κίτρινη. Τρίτο. Επιτέλους Τζέισον – Άντιτς να τους αλλάξεις τις πλευρές. Τέταρτο. Μεν σου πω να αφήσεις και τον Κολαούτι έξω να πιάσει καμιάν ανάσα. Εν την Αλκή που παίζουμε. Δέρνουμεν την και με τον Τόνι Χέις βασικό που λαλεί η κουβέντα. Θωρώ σε Ζόρζε Κόστα… Θα τα πούμε και μετά το παιγνίδι εμείς οι δύο.»

Ο αντιανορθωσιάτης

«Άλφα λάμδα κάππα η. Κόκκινο και θαλασσί.  ΑΛΚΗ! Α ρε Ανορθωσιατούθκια μου, την Κυριακή μετά το παιγνίδι εν θα μιλιέστε και υπογράφω σας το! Εν εσείς που θα μας σώσετε φέτος που τη διαβάθμιση! Αν σας επαίζαμε 36 αγωνιστικές θα πιάναμεν και το πρωτάθλημα στο τέλος! Και τη νίκη μας θα την αφιερώσουμε στον Προεδράρα μας Νίκο Λίλλη ο οποίος θα μας παρακολουθεί που το ΣΥ.ΦΙ των φυλακών! ΑΛΚΗ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗ!»

Ο καράολος

«Ε καλό. Εδέραμεν έτσι τυχαία Ομόνοια και Απόλλωνα και νομίζουμεν ότι θα μπούμεν και εξάδα. Μα με ποιους ρε; Τον Φοφανά και τον Γκάλαμαζ; Έκατσεν μας το λόττο τις πρώτες δύο αγωνιστικές και ενομίσαμεν ότι επιάμεν το που τα τωρά. Αλλά κανένας εν βλέπει τα προβλήματα της ομάδας. Έτο, την Κυριακή θα πάμεν κοιμισμένοι στο ΓΣΖ και εν θα ξέρουμε πόθεν θα μας την τραβήσει η Αλκή. Ο Κολαούτι; Μετράτε τους μήνες που θα κάμει να ξαναβάλει τέρμα. Αλλά όι, εν μας έκαμνεν ο Ιτζάγκι να δώκουμε κατιτίς να τον κρατήσουμε!»

Ο «δημοσιογράφος»

«Το παιγνίδι κρύβει τις δυσκολίες του. Η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί αλλά αν δεν παίξει όπως μπορεί τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιγνίδια ώστε να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία οι νίκες επί Ομόνοιας και Απόλλωνα. Πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί και να χτίσουμε σιγά σιγά το παιγνίδι μας. Τολμώ να πω πως ο κύριος Ζόρζε Κόστα θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές, έτσι για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά όποιοι και να αγωνιστούν θα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν της ευκαιρίας τους. Όσο για το σύστημα, ένα περίπου θα αγωνιστούμε όπως και με τον Απόλλωνα και το επιθυμητό θα ήταν να πάρουμε ένα καλό σκορ ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο και να κάνουμε διαχείριση του αποτελέσματος στην επανάληψη.»

Ο καναπεδάκιας

«Ασχιοιλέ! Έτυχε μου μια έκτακτη δουλειά την Κυριακή και αναγκαστικά θα δω τη μάππα που σπίτι. Κρίμας και ήταν ευκαιρία να πάω, αλλά που την άλλη είναι και εκτός έδρας το παιγνίδι, ας παν οι νεόττεροι να το κάμουν έδρα! Πάντως με Ομόνοια και Απόλλωνα ήταν γούρικο που έμεινα σπίτι, θα τριτώσει το καλό τωρά. Παίζουμεν και την Αλκή, κουτσά στραβά θα τη νικήσουμε που το ημιχρόνιο και εν ευκαιρία να δω και κανένα Εγγλέζικο που την τηλεόραση. Και η Σβετλάνα μου, εν νάκκον άρρωστη και τωρά που να φύω να αφήκω μόνο του το μωρό!»

Ο μπούκκης

«Ε κοπέλλια, δώστε προσοχή του μπούκκη του μπασμένου! Ημιχρόνιο παίξετε το να έρτει Χ, και στο δεύτερο να βάλουμε τρία γκόουλς και πάνω! Ο Κολαούτι θα βάλει το γκολ-κκελλούα του πάλι, υπογράφω σας το! Υπογράφω σας και το άλλο, ότι ο Κάλβο θα είναι ο MVP του αγώνα και θα έχει μία ή δύο ασίστς, και μπορεί και κανένα τέρμα! Άτε και θα σας πάρω ταμείο πάλε!»

Ο μ.Χ προφήτης

«Το dvd μου έκαμα το με τις φάσεις, όπως σας είπα πριν λίες ημέρες. Ελπίζω ο Ζόρζε Κόστα να το έβαλε στους παίχτες και να τους εξήγησε επ’ακριβώς όπως του τα τόνισα. Εν θέλω να έρτω μετά το παιγνίδι και να σας παίζω το μετά Χριστό προφήτη, αλλά κάποια πράματα πρέπει να λέγονται αλλά και να γίνονται. Έφκηκα εχτές με τον παρέα μου τον Κωστή και είπα του κάποια πράματα για το παιγνίδι με την Αλκή. Λαλώ του, Κωστή μου αν θέλουμε να δέρουμε εύκολα και να μεν κλαίμε μετά, ο Ζόρζε Κόστα πρέπει να κάμει τούτο και τούτο και τούτο. Εσυμφώνησεν απόλυτα μαζί μου ο Κωστής γιατί έχει τόσα χρόνια που είμαστε φίλοι, ξέρει ότι τζίνα που θα πω, τζίνα εν τα σωστά. Είπα του ότι πρέπει να μπει ο Γεωργιανός μέσα να παίξει οκτάρι πίσω που τον Γκαρσία. Λαλεί μου «μεγάλε άμμα κάμει έτσι πράμα ο Ζόρζε Κόστα θα πετά η ομάδα». Ξέρω το λαλώ του Κωστή μου, αλλά εν είμαι εγώ ο προπονητής της ομάδας! «Έπρεπε να ήσουν λαλεί μου» και έδωκε μου μιαν μεγάλη αγκαλιά!»

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Φοούμε το πολλά το παιγνίδι της Κυριακής ρε κοπέλια. Έννεν τυχαία ομάδα η Αλκή. Προχτές έβαλεν πέντε της Ομόνοιας μέστω ΓΣΠ, με τους Κέκιτς και Στεπάνοβιτς να είναι ασταμάτητοι. Πρέπει να προσέξουμε πολλά αν θέλουμε να δέρουμε! Το καλό είναι ότι τούντην στράτα εν θα συγχυστώ με τις φανέλες των παιχτών αφού οι Σκαλιώτες φορούν λιλά και κόκκινα απότι θυμούμαι. Όπως και να έχει, για τον Μαρσίνιο εν άκουσα αν θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμα και έτσι έχουμε τους παίχτες να δέρουμε! Ο Χιλιανός μπροστά εν τεράστιος, έχει θκιο γκόουλ σίουρα. Τωρά το θέμα εν για τον παρτενέρ του. Εννά βάλει τον Ιτζάγκι οξά εννά προτιμήσει τον Γκόγκιτς που λογικά θα είναι έτοιμος τωρά;»

Ο λαφαζάνης

«Αλκή ιμίσχ. Κάτω που πέντε δεν υπάρχει περίπτωση να μεν βάλουμε. Βασικά αν βάλουμε κάτω που πέντε να θεωρήσω πως σαν ομάδα έχουμεν πρόβλημα. Άμμα εβάλαμεν που τρία σε Απόλλωνα και Ομόνοια, και προχτές ο Ερμής έβαλεν τους τρία τούτους, από μαθηματικής πλευράς τα πέντε εν και λλία που λαλώ. Πάντως έτσι ομαδάρα έχει πολλά χρόνια να δω. Τι επιθετικό ποδόσφαιρο, τι αυτοματισμοί, ακούραστη ομάδα, αντοχές για τρία παιγνίδια πιντωμένα, τέρμα να φάμε μόνο με αίτηση… Τούτη η ομάδα έπρεπε να παίζει ομίλους του ΤσουΛού. Εν πειράζει, το επόμενο καλοκαίρι θα μπούμε!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ