«Εκπέμπουμε SOS»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνία της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα κριτήρια…

«Η εξεύρεση των 600.000 ευρώ είναι αναγκαία για να εκτοπίσουμε τις υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Είναι ένας αγώνας δρόμου. Γίνονται προσπάθειες, έχουμε το κίνημα εθελοντών που έχει αποκτήσει δυναμική και θα είναι μεγάλη βοήθεια αν αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει καλή πορεία. Διαθέτουμε ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο, υπάρχει δύναμη και πάθος και αυτό είναι κάτι που το εκτιμά ο κόσμος. Έχουν πειστεί ότι η φετινή Ανόρθωση μπορεί για κάτι καλό. Η ομάδα έπεισε μετά τα δύο ντέρμπι. Μας περιμένει πολλή δουλειά όμως χρειαζόμαστε βελτίωση» ανέφερε στο Super ΣΠΟΡ FM, ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Για τα διαρκείας…

«Είναι πολύ ελκυστικές πλέον οι τιμές. Πρέπει να εμπεδωθεί στον κόσμο ότι κανένα συμβούλιο δεν μπορεί να τραβήξει από μόνο το κουπί. Είναι πολλές οι υποθέσεις και χρειάζεται όλος ο κόσμος να καταλάβει τις δυσκολίες των καιρών. Αν χρειαστεί θα πούμε ότι εκπέμπουμε και SOS. Δεν έχουμε πρόβλημα, το λέμε. Το παλεύουμε και θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί όλος ο κόσμος. Μόνο ο κόσμος θα είναι ο μεγάλος χορηγός του σωματείου. Να στηρίξει την προσπάθεια για την επιβίωση του σωματείου».

Για το ποσό των 262.000 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει το σωματείο για τον Σεϊρού… 

«Πρόκειται για 42.000 ευρώ σε μισθούς και 220.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη διακοπή συμβολαίου. Μας έχει κοινοποιηθεί η απόφαση η οποία μπορεί να εφεσιβληθεί. Αν μπορούμε να μειώσουμε το ποσό θα κάνουμε έφεση. Η υπόθεση αυτή δεν εμπίπτει στα κριτήρια Σεπτεμβρίου και είναι το μόνο παρήγορο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Αλκής… 

«Ο Μαραγκός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα είναι εκτός με την Αλκή. Θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι ο τιμωρημένος Γκάλαμαζ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά».

Για τον αγώνα με την Αλκή… 

«Δεν πρέπει να σπαταλήσουμε τις νίκες που κάναμε στα δύο ντέρμπι. Πάμε προσγειωμένα σε ένα παιχνίδι που είναι εντελώς διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ