Επόμενος σταθμός η Δόξα

Με νίκη θέλει η ομάδα μας να κλείσει τον μήνα Σεπτέμβριο που ομολογουμένως κύλησε πέραν των προσδοκιών και των πιο αισιόδοξων οπαδών μας. Νίκες με Ομόνοια(3-1), Απόλλων(3-1) και ΑΛΚΗ(0-4) ενώ δίνεται η ευκαιρία αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και όπως πρέπει το σερί να διπλασιαστεί αφού ακολουθούν τρείς αγώνες που προσφέρονται για το απόλυτο. Αρχής γενομένης με τον αγώνα της Κυριακής στο Παπαδόπουλος με την Δόξα.

Η προσφυγική ομάδα έρχεται στο Ναό προερχόμενη από συντριβή στην έδρα της από την ομάδα του Ερμή με 2-4. Παρόλα αυτά βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας αφού τις πρώτες τρείς αγωνιστικές μάζεψε 4 βαθμούς κερδίζοντας την Σαλαμίνα εντός με 2-0 και αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από τον Άρη στο Τσίρειο στάδιο.

Στελεχωμένη με ποδοσφαιριστές που κυρίως προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο(13 συνολικά), η Δόξα στηρίζει το παιχνίδι της στο μεγάλο της αστέρι που δεν είναι άλλος από τον Ρικάρντο Φερναντές. Παίχτης τεχνίτης, άριστος εκτελεστής στημένων φάσεων που πέρσι οργίασε μαζί με τον Φοφανά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάμει την ζημιά.

Σημαντικές μονάδες στο ρόστερ της Δόξας είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο Πεδρίτο, ο καλός τερματοφύλακας Κίνγκστον και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ρικάρντο Λόπο που πέτυχε 3 γκολ.

φοφ

Ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς Λούκας Χατζηλούκας χρησιμοποίησε στις τρείς πρώτες αγωνιστικές την ίδια εντεκάδα κατά τα ¾. Πέραν από τους Περέιρα(2),  Σουάρες(2) και Πιέρα (1) αγωνίστηκαν βασικοί οι Κίνγκστον, Κόστα, Λεονάρντο, Η. Χαραλάμπους, Πάβλοβιτς, Πεδρίτο, Ρικάρντο Φερναντές και Λόμπο.
Ενδεχομένως κάποιες αλλαγές θα γίνουν ένεκα της απουσίας του τραυματισμένου Πιέρα αλλά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τους 8 που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο τρόπος του παιχνιδιού της Δόξας αναπτύσσεται κυρίως από τον άξονα όπου εκεί δεσπόζει η παρουσία του «Ρίκκι». ‘Ένα άλλο δυνατό σημείο τα επόμενης αντιπάλου μας είναι η αριστερή της πλευρά με τον Χαραλάμπους να κατεβαίνει συχνά και να τροφοδοτεί τον Λόμπο και ενίοτε τον Φερναντές ο οποίος και σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χαραλάμπους.

Τα τρωτά της σημεία της αντιπάλου είναι η αμυντική της γραμμή όπου έχει το εύκολο λάθος. Σε τρείς αγωνιστικές δέχτηκαν 6 γκολ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα 6 γκολ τα πέτυχαν μόνο 2 ποδοσφαιριστές. 2 ο Ντίνα του Άρη και 4 ο Ντε Ασεβέδο του Ερμή.

Η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή όπως έκανε στα ντέρμπι με την Ομόνοια και τον Απόλλωνα για να πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη που θα αποτελέσει και ισοφάριση του ρεκόρ που αναφέραμε σε προηγούμενο μας θέμα.

aee056a7ab18d92a03dae8c17a7e57a0_w639_h432_sc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ