Επιστρέφει ο 20άρης με… 16 χρόνια εμπειρίας

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Οκκάς, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Κύπριος άσος της ομάδας, προς έκπληξη όλων μας, ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα με την Ομόνοια όπου είχε πολύ καλή εμφάνιση, τραυματίστηκε όμως μία εβδομάδα αργότερα στο φιλικό με τον Ερμή και δεν έδωσε το παρόν του στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρότι βρίσκεται στο 36ο έτος της ηλικίας του και πάει αισίως για τα 37, ο Ζόρζε Κόστα δείχνει να βασίζει πολλά στον αρχηγό της ομάδας. Σε μία Ανόρθωση που πρακτικά ξεκίνησε φέτος και πάλι από το μηδέν με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, ποδοσφαιριστές που κουβαλούν τεράστια εμπειρία είναι αναγκαίοι για να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα.

Ο 20άρης μας λοιπόν με… 16 χρόνια εμπειρίας, θα κληθεί τουλάχιστον στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος και μέχρι όλοι οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να δώσει σημαντικές βοήθειες. Το έκανε με την Ομόνοια, θα το κάνει και αύριο αν του εμπιστευτεί μία θέση ο Ζόρζε Κόστα. Να μην ξεχνούμε άλλωστε ότι στο περσινό παιγνίδι με την Αλκή στο ΓΣΖ, πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας μας στη νίκη μας με 3-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ