Εντεκάδα που κερδίζει, αλλάζει;

Στην ευχάριστη θέση να έχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του βρίσκεται ο Ζόρζε Κόστα, από τους οποίους θα κάνει την επιλογή της δεκαοκτάδας για την αποστολή εντός ολίγου καθώς και της εντεκάδας αύριο το απόγευμα, λίγο πριν τις 18:00.

Την περασμένη βδομάδα στο παιχνίδι με την Αλκή, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τη Μεγάλη Κυρία με 11άδα Απόλλωνα. Ωστόσο, από τη μια δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, από την άλλη οι αλλαγές φάνηκαν να αλλάζουν την ομάδα προς το καλύτερο. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να προβεί σε κάποιες διαφοροποιήσεις, παρά τα δυο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα της ίδιας αρχικής εντεκάδας.

Αναλυτικότερα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε το Μάθιου Βαλβέρδ. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί σίγουρα ο Παβίσεβιτς και κατά πάσα πιθανότητα δίπλα του θα μείνει ο Ζορζ. Δεξιά και αριστερά σίγουροι θεωρούνται οι Τζέισον Δημητρίου και Μάρκο Άντιτς.

Για τη μεσαία γραμμή τώρα, μπροστά από τους αμυντικούς θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ λίγο πιο μπροστά του ο Νταν Αλέξα. Στη θέση του επιτελικού μέσου δεν αποκλείεται να δούμε κάποια αλλαγή. Να μην αγωνιστεί δηλαδή ο Γκαρσία, αλλά να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά ο Γκριγκαλασβίλι, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στο παιχνίδι με την Αλκή, ενώ εντυπωσιάζει στις προπονήσεις.

Πέντε ποδοσφαιριστές ερίζουν για τις δυο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Προβάδισμα έχουν θεωρητικά οι Φοφανά και Κάλβο που ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι του Νέου ΓΣΖ πριν από έξι βράδια. Απ’ εκεί και πέρα, ο Αμίτ Μπεν Σουσιάν ανεβαίνει σταδιακά και κτυπά πόρτα εντεκάδας για το δεξί άκρο, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ανδρέας Αβραάμ και Γιάννος Οκκάς. Στην κορυφή της επίθεσης δεν τίθεται βέβαια θέμα, με τον Αργεντινό Κολαούτι που σκοράρει ακατάπαυστα να έχει «καπαρωμένη» τη θέση!

Μια αλλαγή που δεν θα αποκλείαμε, είναι να «χωρέσουν» στο ίδιο σχήμα Γκαρσία και Γκριγκαλασβίλι. Κάτι τέτοιο θα μετακινούσε μια θέση προς τα πίσω τον Αλέξα ως κλασσικό κόφτη, ενώ θα έστελνε το Μάκο στα μπακ, αντί του Πάολο Ζορζ. Στις προπονήσεις ωστόσο δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο αν και ο Ζόρζε Κόστα έδειξε να αρέσκεται στις εκπλήξεις!

Σημασία έχει οι δεκατέσσερις που θα κληθούν να αγωνιστούν να δείξουν μέσα στο γήπεδο σοβαρότητα και ζήλο για τη νίκη, διότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας απέναντι στη φιλότιμη και σκληροτράχηλη ως συνήθως Δόξα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ