Έφθασε η ώρα του κόσμου

Και ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα βαδίζει από το καλό στο καλύτερο, ο σύλλογος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθότι πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας της υποβολής του φακέλου για τα οικονομικά κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό προ ημερών δια στόματος του εκπροσώπου τύπου της ομάδας, Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, η διοίκηση ψάχνει ένα ποσό κοντά στις €600000 για να περάσει και αυτά τα κριτήρια. Τις τελευταίες ημέρες έγινε μια προσπάθεια από τους εθελοντές και άλλους επιφανείς φίλους της ομάδας, η οποία αξιολογήθηκε ως θετική και σε ενδεχόμενο που εντατικοποιηθεί και αποφέρει καρπούς τότε η κατάσταση θα είναι κατά πολύ καλύτερη.

Σε αυτή τη προσπάθεια ήρθαν να προστεθούν ανέλπιστα και τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΛΚΗ. Με βάση την προσέλευση του κόσμου ένα ποσό κοντά στις €50 000 θα μπήκε στα ταμεία της ομάδας ενώ ακολουθεί εντός έδρας αγώνας με την Δόξα Κατωκοπιάς.

Παράλληλα ο δυνατότερος σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας. Αυτή είναι η ώρα του κάθε Ανορθωσιάτη που καλείται από το υστέρημά του να δώσει την όποια οικονομική βοήθεια μπορεί προς το σωματείο ούτως ώστε η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη και προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να περάσει και αυτή η φουρτούνα χωρίς να επηρεαστεί η ομάδα. Οι αγώνες που ακολουθούν με Δόξα, Κούκλια και Εθνικό προσφέρονται για το 3 στα 3 που θα σημαίνει ακόμη 9 βαθμοί και σύνολο 18 σε 6 παιχνίδια. Το απόλυτο δηλαδή σε μια χρονιά που στην αρχή της θεωρείτο από πολλούς και όχι άδικα χαμένη.

Εξάλλου είμαστε μαθημένοι, στα δύσκολα να γιγαντωνόμαστε και αυτό καλούμαστε αυτή την ώρα, Συσπείρωση και πίστη στην ομάδα και όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν. Στο χέρι μας είναι να σώσουμε την Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ