Εύκολη νίκη με τριάρα (βίντεο και φωτογραφίες)

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας και ποδαρικό με το δεξί στο 2013 κάναμε στον εντός έδρα αγώνα απέναντι στη Δόξα για την περίοδο 2012 – 2013, αφού σκοράραμε νωρίς και διαχειριστήκεμε άριστα το υπέρ της αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι παρήλθε ένα 20λεπτο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βρουν τα πατήματά τους, η σωστή τοποθέτηση του Ρέζεκ στην περιοχή και η καλοζυγισμένη μπαλιά του Κάλβο ήταν αρκετές για να λύσουν τον γόρδιο δεσμό.

Η σύνθεση

Με τον Ζόρζε να παίρνει θέση δίπλα από τον Ίλιτς στο κέντρο της άμυνας και τους Σπατάτσιο Σκοπελίτη, άρχισε το παιγνίδι ο Ρόνι Λέβι μετά και την απουσία του Αλέξα λόγω τραυματισμού. Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μάστρου, με τους Κόλιν και Άντιτς να παίρνουν θέση δεξιά και αριστερά της άμυνας αντίστοιχα. Μπροστά από τους κεντρώους, παρατάχθηκε ο Μπαράκ Ιτζάγκι, στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Κάλβο, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Λαβόρδε και στην κορυφή ο Ρέζεκ.

Πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε δυνατά για την ομάδα μας η οποία περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, με το παιγνίδι να παίζεται τόσο από το κέντρο όσο από τα άκρα με πρωταγωνιστές τους Κάλβο και Λαβόρδε. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 3ο λεπτό όταν ο Λαβόρδε από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ωραία μπαλιά στον χώρο. Με την συμπλήρωση 23 λεπτών παιχνιδιού, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ, όταν μετά από μπαλιά του Κάλβο, ο Ρέζεκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σκοράροντας το 11ο του φετινό γκολ και αφού ο Σπαντάτσιο δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στην συνέχεια όμως η ομάδα μας έδωσε χώρο στην Δόξα, η οποία κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τους δραστήριους Φοφανά και Τροτέιρο. Μετά την παρέλευση του 40λεπτου η ομάδα μας απείλησε με πρωταγωνιστή τον Ινζάγκι ο οποίος έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες.

Δεύτερο ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά με την συνηθισμένη τακτική συντήρησης του υπέρ της σκορ. Η Δόξα προσπάθησε κυρίως με μακρινές μεταβιβάσεις να αναπτυχθεί, στοχεύοντας τον Τόι τον οποίο ο Ίλιτς μάρκαρε εξαιρετικά. Ήταν φανερό ότι η ομάδα μας έψαχνε το γκολ στην αντεπίθεση κάτι που έγινε στο 66ο λεπτό με τον Ινζάγκι να νικά σε τετ-α-τετ τον Νέγκι και αφού οι επιθετικοί μας έκρυψαν την μπάλα. Από μια ακόμα αντεπίθεση προήλθε και το τρίτο γκολ της ομάδα μας όταν ο Οχαγιόν βρήκε τον Σπατάτσιο από δεξία που σύγκλινε και εκτέλεσε τον Νέγκρι.

Το βίντεο του αγώνα

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

[nggallery id=35]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ