Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό

Μετά τον αποκλεισμό από την Γκέφλε, η ομάδα μας μέσα στο καλοκαίρι είχε δώσει σειρά φιλικών για να είναι σε ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές. Αρκετές είναι οι αλλαγές από τότε μέχρι σήμερα για την Ανόρθωση, και το παιγνίδι φυσικά για το πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό. Όσο αφορά το αποτέλεσμα, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 με τέρμα του Μαρσίνιο έπειτα από πάσα του Φοφανά. Οι αλλαγές από τότε αφορούν και τον προπονητή καθώς και τους ποδοσφαιριστές, όπως και τη ψυχολογία στο στρατόπεδό μας.

Αλλαγή πρώτη, ο προπονητής. Τότε στον πάγκο βρισκόταν ο Χριστάκης Κασσιανός ως «υπηρεσιακός» μέχρι να γίνουν οι διεργασίες στα διοικητικά και να ερχόταν ο εκλεχτός της νέας διοίκησης. Την Κυριακή στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ζόρζε Κόστα.

Αλλαγή δεύτερη, έμψυχο δυναμικό. Ο σκόρερ του τέρματος του φιλικού δεν είναι πλέον στο ρόστερ της ομάδας, όπως δεν ήταν και ο Τόνι Κάλβο ο οποίος επέστρεψε στη συνέχεια. Επίσης, κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Χριστάκης Μάστρου ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ΕΝΠ.

Αλλαγή τρίτη, η εντεκάδα. Σαφώς και στον αγώνα της Κυριακής η εντεκάδα δεν θα θυμίζει σε πολλά την εντεκάδα του φιλικού. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βαλβέρδε, τότε βρισκόταν ο Μάστρου. Οι τέσσερις στην αμυντική γραμμή ήταν οι Θεοδώρου, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς και Άντιτς, την Κυριακή μόνο οι δύο τελευταίοι θα βρίσκονται στην βασική εντεκάδα, με τους Ζόρζε και Δημητρίου να είναι οι άλλοι δύο. Στη μεσαία γραμμή η αλλαγή θα είναι στον ποδοσφαιριστή μπροστά από τους Αλέξα και Μάκο που αγωνίστηκαν τότε στο φιλικό. Ο Γκαρσία λοιπόν αναμένεται να είναι ο «αντιΜαρσίνιο». Όσον αφορά την επίθεση, την αποτελούσαν οι Οκκάς, Φοφανά και Μπεν Σουσιάν. Αν θα έχουμε εντεκάδα «Αλκής», τότε μόνο ο Ιβοριανός θα βρίσκεται στην εντεκάδα, με τους άλλους δύο να είναι οι Κολαούτι και Κάλβο.

Αλλαγή τέταρτη, ψυχολογία. Αλλαγή έχουμε και στη ψυχολογία της ομάδας, όχι μόνο στα πρόσωπα. Θυμάστε πως ήταν η κατάσταση στη μετά-Γκέφλε εποχή. Σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ψυχολογία μετά και το πολύ καλό ξεκίνημα μας είναι στα ύψη και πλέον θυμίζουμε πραγματική ομάδα. Αυτό έχει μεταφερθεί και στον κόσμο ο οποίος βλέπει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ