Δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση

Μπορεί η νίκη επί της Ομόνοιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει κάποια ηρεμία, που χρειαζόταν, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή η πίεση που υπήρχε σε όλους πριν το παιγνίδι, λειτούργησε ευεργετικά καθώς δεν επέτρεψε σε κανένα να χαλαρώσει. Άλλωστε, είδαμε μία Ανόρθωση παθιασμένη, κάτι που επισήμανε και ο Βάσος Μελαναρκίτης ο οποίος μίλησε σήμερα στο Anorthosis24.

Καμία χαλάρωση δεν πρέπει να υπάρχει και στο παιγνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα. Ο αγώνας θα είναι ακόμη πιο δύσκολος από αυτόν της πρεμιέρας, και πρέπει να παρουσιάσουμε την ίδια παθιασμένη ομάδα που είδαμε και πριν δύο εβδομάδες στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Είναι ένα δύσκολο τεστ, και ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές του δεν πρέπει να εφησυχαστούν σε καμία περίπτωση, για να μην πάθουμε στο τέλος ότι έπαθε και η Ομόνοια, η οποία μας «υποτίμησε» όπως ανέφερε ο Τόνι Σαβέφσκι.

Είμαστε σίγουροι όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Ζόρζε Κόστα άκουσε πολλά για την περσινή παρουσία του στην ΑΕΛ, και σίγουρα θα θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Άλλωστε, αντιμετωπίζει την ομάδα που του στέρησε πρόσφατα το τρόπαιο του Κυπέλλου, ένας ακόμη λόγος για να μην επιτρέψει καμία χαλάρωση από τους ποδοσφαιριστές του.

Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στα παιγνίδια κατά την περσινή περίοδο που παρουσιαστήκαμε χαλαροί. Στο 0-0 του Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι στον Απόλλωνα, έπρεπε να μείνουμε με 10 ποδοσφαιριστές για να αντιληφθούμε την κρισιμότητα του παιγνιδιού, όμως η νίκη δεν ήρθε. Με Σαλαμίνα και Εθνικό, είδαμε τους αντιπάλους μας αφ’ υψηλού και στο τέλος τιμωρηθήκαμε. Εκεί ήταν η αρχή για την καταστροφική συνέχεια μετά το εξαιρετικό πρώτο μισό πρωτάθλημα που πραγματοποιήσαμε.

Ο κόσμος θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να αγωνίζονται με πάθος, να ιδρώνουν για τη φανέλα. Αν το κάνουν αυτό, και να ηττηθεί η ομάδα ο κόσμος θα τους χειροκροτήσει. Αυτό που δεν ανέχεται ο κόσμος είναι παίχτες χαλαρούς, να μην αντιλαμβάνονται τη φανέλα που φοράνε. Για αυτό λοιπόν, την Κυριακή θέλουμε να δούμε μία Ανόρθωση που να ξεχειλίζει από πάθος, όπως την είδαμε και με την Ομόνοια. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ