Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα

Παρακολουθώντας την πορεία των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι σαν ομάδα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους υπόλοιπους, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα σε μέχρι τώρα παιγνίδια. Το ζητούμενο για εμάς όμως είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και παιγνίδι με παιγνίδι να βελτιωνόμαστε εκεί που έχουμε προβλήματα.

Ο Ζόρζε Κόστα έχει δείξει έργο μέχρι σήμερα, αλλά την ίδια ώρα η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε σημαντικούς τομείς. Για να λέμε και την αλήθεια, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι και με την κλήρωση να μας «δίνει» Ομόνοια και Απόλλωνα στην αρχή, λίγοι πίστευαν ότι δεν θα είχαμε απώλειες στα πρώτα δύο ντέρμπι. Προπονητής και ποδοσφαιριστές τους διέψευσαν όλους με την Ανόρθωση να πραγματοποιεί το καλύτερο της ξεκίνημα σε συγκομιδή βαθμών εδώ και πέντε χρόνια.

Η συνέχεια απαιτεί ταπεινότητα και ακόμη πιο σκληρή δουλειά. Το μάτι μας πρέπει να «βλέπει» μόνο μέχρι το επόμενο παιγνίδι, και το επόμενο παιγνίδι είναι αυτό με τη Δόξα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής στο ΓΣΖ καθώς η ομάδα της Δόξας είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος με μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους για να έρθει η τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Αυτή την στιγμή η ομάδα μας ισοβαθμεί στην κορυφή με την ΑΕΛ με εννέα βαθμούς, με Απόλλωνα και ΑΕΚ στο πλην τρία, ΑΠΟΕΛ στο πλην πέντε και Ομόνοια στο πλην έξι. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά μόλις έχει αρχίσει και απομένουν ακόμη 33 ολόκληρες αγωνιστικές. Ναι μεν υπάρχει καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα μας, αλλά όπως είδαμε και πέρσι τα πάντα ανατρέπονται χωρίς να το καταλάβουμε. Είναι ένας μαραθώνιος πολύ μεγάλος και πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη υπομονή και σεμνότητα μέχρι και το τέλος αν θέλουμε να πανηγυρίζουμε στο τέλος της χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ