Δέκα τέρματα, έξι σκόρερ, ένας killer

Με ένα εξαιρετικό συντελεστή τερμάτων υπέρ ξεκίνησε τη χρονιά η ομάδα μας, καθώς στους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς σημείωσε δέκα τέρματα και μάλιστα με έξι διαφορετικούς σκόρερ! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα δύο από τα τρία παιγνίδια ήταν ντέρμπι, με Απόλλωνα και Ομόνοια, όπου σημειώσαμε από τρία τέρματα.

Όσο αφορά τους σκόρερ, έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τον Ρομπέρτο Κολαούτι να έχει τη μερίδα του λέοντος έχοντας σημειώσει τα μισά από τα δέκα τέρματα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει πέντε τέρματα, τα τέσσερα εκ των οποίων με το κεφάλι του, έχοντας χριστεί σκόρερ και στους τρεις αγώνες που δώσαμε. Τα υπόλοιπα πέντε έχουν σημειώσει πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Στην πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια σκόραρε ο Τζέισον Δημητρίου, στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα ο Γκονζάλο Γκαρσία, ενώ στο παιγνίδι με την Αλκή πέτυχαν τέρμα οι Αλέξα, Φοφανά και Κάλβο.

Για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό είναι σημαντικό να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Αν στη συνέχεια πάρουμε και κάποια τέρματα από τους αμυντικούς της ομάδας, τότε οι πιθανότητες για κάτι καλό μέσα στη χρονιά αυξάνονται κατακόρυφα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ