Χτυπά εντεκάδα

Ακόμα μια μεστή εμφάνιση από το Σότα Γκριγκαλασβίλι, παρά το… ναυάγιο της ομάδας απέναντι στη Δόξα. Αν και δεν ήταν στις επιλογές του Ζόρζε Κόστα για την αρχική εντεκάδα, πέρασε στο παιχνίδι στο 36ο λεπτό αντί του Οχαγιόν, λίγο μετά που η Δόξα απώλεσε μια καλή και μια… κραυγαλέα ευκαιρία για το 0-3!

Αγωνιζόμενος αρχικά δίπλα ή πίσω απ’ τον Γκαρσία και στα τελευταία 20 λεπτά ως καθαρό 10άρι, ο Γεωργιανός έδειξε την ποιότητά του. Κράτησε μπάλα, έκανε σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις, προσπαθούσε να ανοίξει το παιχνίδι με μακρινές μπαλιές, είχε ένα καλό σουτ το οποίο σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ τροφοδότησε τους συμποδοσφαιριστές του στο αντίπαλο τετράγωνο.

Σίγουρα έκανε και κάποια λάθη ο Σότα, ιδιαίτερα όταν επεχείρησε κάποιες μακρινές μπαλιές, αλλά η γενικά καλή εικόνα που άφησε και τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έστειλε δεν αλλοιώνονται. Ήταν από τους ελάχιστους που διακρίθηκαν στο ψεσινό αγώνα και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να «δει» εντεκάδα στην Πάφο. Είτε στη θέση «8» με τον Γκαρσία πιο μπροστά, είτε στη θέση «10» αντί του Ουρουγουανού που δείχνει ντεφορμέ στα τελευταία δυο παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ