Αχιλλέας Νικολάου: «Μεγάλο στοίχημα τα κριτήρια»

Στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «βραδινό ντέρμπι» μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αχιλλέας Νικολάου. Ο πρόεδρος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νίκη επί της Ομόνοιας ωστόσο για τον ίδιο, το μεγάλο στοίχημα είναι να περάσει η Ανόρθωση τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Δεν παρέλειψε να τονίσει εκ νέου ότι δεν έχει υποσχεθεί τίτλους. Κλείνοντας δεν έκρυψε την αισιοδοξοξία του πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και πως στην επικείμενη Γενική Συνέλευση θα αναφερθούν οι αριθμοί και τα χρέη που αναλαμβάνει στις πλάτες του το Δ.Σ που ηγείται.

Θείο δώρο η νίκη
«Η νίκης της πρεμιέρας δρόσισε τον κόσμο μετά από έναν καυτό Αύγουστο που περάσαμε στο Σωματείο. Ήταν Θείο δώρο γιατί βρεθήκαμε στο χείλος της διάλυσης. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν οδυνηρός και επειδή προστέθηκε μετά από μια σειρά αποκλεισμών δεν γινόταν ανεκτός».

Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα
«Δεν έχουμε υποσχεθεί τίποτα γιατί αναλάβαμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή το Σωματείο. Θα δίνουμε το μάξιμουμ της δυναμικής που έχουμε σαν ομάδα και σίγουρα πλέον έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Τα άλλα προβλήματα δεν είναι επί του παρόντος».

Το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης τα κριτήρια Σεπτεμβρίου
«Είναι το μεγάλο μας στοίχημα σαν διοίκηση. Όλοι στην Ανόρθωση είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Καλούμε όλους τους φίλους μας να βοηθήσουν. Ο κόσμος πρέπει να ευαισθητοποιηθεί επειδή είμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση,. Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τα χνάρια της ΑΕΚ Αθηνών, το ακούσαμε και αυτό. Έχουμε υποχρέωση όλοι να συνεισφέρουμε. Έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να περάσουμε τα κριτήρια. Αν τα καταφέρουμε σαν ομάδα να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό τότε θα υποχρεώσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Πρέπει οι απογοητεύσεις να μείνουν στο παρελθόν. Καταφέραμε σε αυτή την τραγική κατάσταση να διατηρήσουμε εν ζωή την ποδοσφαιρική ομάδα και εδώ θέλω να ευχαριστήσω το πρώην τεχνικό επιτελείο που παρέμεινε κοντά στους ποδοσφαιριστές όταν δεν υπήρχε διοίκηση. Ο νέος τεχνικός είναι εξαιρετικός και μπράβο του που έβγαλε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών».

Για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση  
«Είμαστε μια νέα διοίκηση και έχουμε υποχρέωση να αναφέρουμε τι αναλάβαμε. Θα παρουσιάσουμε τους αριθμούς. Ο στόχος δεν είναι να θίξουμε οποιονδήποτε. Απλά να αποκαλύψουμε τα νούμερα για να ξέρει ο κόσμος. Βάσει των αριθμών είμαστε υπόχρεοι να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά. Πρέπει να πληρώνεται το προσωπικό στην ώρα του και να περνούμε τα κριτήρια. Πρέπει το κράτος και οι τράπεζες να μας δώσουν πίστωση χρόνου. Εξαντλήθηκαν τα χρονικά περιθώρια. Μέρα με την ημέρα παρατηρούμε μια συσπείρωση. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας. Είμαι αισιόδοξος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ