Βάπτισμα του πυρός με ΑΕΛ

Το βάπτισμα του πυρός για το νέο μας τεχνικό, θα δοθεί στο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, την Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΛ.

Προφανώς ο καινούριος μας προπονητής δεν θα έχει καλα-καλά τον χρόνο να μάθει τα… ονόματα των ποδοσφαιριστών μέχρι τότε, ωστόσο σε ένα παιχνίδι στο οποίο το τελικό αποτέλεσμα δεν θα έχει απολύτως καμιά σημασία, απέναντι σε ένα αντίπαλο που φιλοδοξεί να είναι ισχυρός τη φετινή περίοδο, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας μας.

Το παιχνίδι στο οποίο θα έχει πιο ουσιαστικά πράγματα να δει και πολύ πιθανόν να δοκιμάσει βασικό σχήμα, είναι αυτό της ερχόμενης Πέμπτης, μια βδομάδα από σήμερα, κόντρα στην Ένωση των αρκετών προβλημάτων. Βέβαια, πολύ πιθανόν μέχρι τότε να είναι αργά για τα περισσότερα από τα προβλήματα που θα έχει εντοπίσει, αφού η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 31 του Αυγούστου με το σούπερ-ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, πλησιάζει απειλητικά.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια βέβαια. Ας ελπίσουμε ότι όντως η αλλαγή τεχνικού θα φέρει μια ψυχολογική αν μη τι άλλο ανάταση στην ομάδα, η οποία να αντικατοπτριστεί και στο αγωνιστικό κομμάτι. Διότι στα μέχρι τώρα φιλικά, είτε πριν, είτε μετά την Γκέφλε, οφείλουμε να παραδεχτούμε δίχως περιστροφές ότι η εικόνα μας ήταν από αποκαρδιωτική μέχρι… άθλια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ