Το μήνυμα του Πουλλαΐδη

Στην εφημερίδα GOAL μίλησε ο υποψήφιος Αναπληρωτής Πρόεδρος του Σωματείου Χρίστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε για την ενδεχόμενη άμεση εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας. Ο κ. Πουλλαΐδης ανάφερε για το πρόσωπό του ότι «δεν είναι ο σωτήρας της Ανόρθωσης» αλλά «ένας εργάτης που θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις». Έστειλε επίσης και το δικό του μήνυμα όσο αφορά το ενδεχόμενο κάποιος να ωφελείται οικονομικά από την ομάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αν πάρεις ένα γρόσι από την Ανόρθωση είναι σαν να κλέβεις την Αγία Τράπεζα». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν είναι ο σωτήρας της Ανόρθωσης. Είναι ένας εργάτης που θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Αν κανείς νομίζει πως ήρθε ο Πουλλαΐδης για να μας σώσει, δεν είναι έτσι. Ο Πουλλαΐδης θα δουλέψει σκληρά, θα δουλέψει τίμια και με σύστημα. Αυτά είναι που υπόσχομαι. Ούτε αποτελέσματα υπόσχομαι, ούτε ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα βγάζω το τσεκ των επιταγών. Εγώ πιστεύω ότι αν πάρεις ένα γρόσι από την Ανόρθωση είναι σαν να κλέβεις την Αγία Τράπεζα. Εγώ έτσι το βλέπω. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να το κάνει. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Όπως λένε οι παλιοί, να πέσει φωτιά να με κάψει. Και αν αντιληφθώ ότι κάποιος προσπαθεί να το κάνει, τότε θα πέσει μαχαίρι. Θα με βρει μπροστά του. Όποιος κι αν είναι».

Όσο αφορά το καταστατικό και ότι η θητεία του επόμενου Συμβουλίου θα είναι τριετής:

 «Μακάρι να βοηθήσει ο Θεός και όχι τρία χρόνια, 13 χρόνια να προσφέρουμε στην Ανόρθωση. Φτάνει ο κόσμος να το κρίνει ότι είμαστε οι κατάλληλοι, ότι κάνουμε σωστή δουλειά. Τελικός κριτής είναι ο κόσμος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ