Τίποτα σίγουρο πριν τις 18:00

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο πριν από τις 18:00 σήμερα το απόγευμα. Όλα είναι ανοιχτά, από το ενδεχόμενο να μην έχουμε καμιά υποψηφιότητα, μέχρι και το ενδεχόμενο να… υπάρξουν δύο!

Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Κυριάκος Κούσιος παρότι έχει τις ευλογίες των δύο πρώην προέδρων που δεσμεύτηκαν να στηρίξουν όποιον αναλάβει, λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις αντιδράσεις που υπάρχουν ιδιαίτερα από τον χώρο των οργανωμένων. Καθόλου τυχαία η δήλωσή του, «στην πρώτη θητεία δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες». Ο κ. Κούσιος δεν είναι διατεθειμένος να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος για δεύτερη φορά! Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος μετρά και τα οικονομικά και άλλα δεδομένα που υπάρχουν στο Σωματείο και μέχρι αυτή την ώρα από τον κύκλο του διατυπώνεται η θέση ότι καμιά οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Ας μην τον θεωρούμε λοιπόν δεδομένο.

Παράλληλα, τα άτομα που αποτελούν την ομάδα για την «Επιτροπή Σωτηρίας» δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η θέση τους διατυπώθηκε μέσω της προχθεσινής, γραπτής ανακοίνωσης, συνεπώς σε περίπτωση που ο Κυριάκος Κούσιος δεν καταθέσει τελικά συνδυασμό, πολύ πιθανόν να τους δούμε στη Γενική Συνέλευση να καταθέτουν την πρότασή τους.

Τέλος, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πέραν των προαναφερθέντων, να υπάρξει και οποιαδήποτε άλλη κίνηση…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ