Τι ομάδα παραλαμβάνει ο Γιανέσφκι

Μεγάλα εμπόδια θα έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Πιο συγκεκριμένα έρχεται σε μια ομάδα με διαλυμένη την ψυχολογία και με την πλειοψηφία του ίδιου της του κόσμου να την αμφισβητεί.  Αγωνιστικά τώρα ο νέος προπονητής θα παραλάβει μια ομάδα χτισμένη στην ουσία δίχως ξεκάθαρο πλάνο η οποία έχει κενά αλλά και απουσίες στο ρόστερ.

Στους τερματοφύλακες  θα βρει τον Βαλβέρδ τραυματία και ως εκ τούτου επιλογές για την ώρα μέχρι να επιστρέψει ο Γάλλος είναι ο Μάστρου και ο Γαβριήλ Κωνσταντίνου.

jason

Στα άκρα της άμυνας ο Τζέισον Δημητρίου ακόμη να πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής  στα πόδια του, ο Βαλεντίνος Σιέλης αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Φλεβάρη, είναι τραυματίας και συν τοις άλλοις έχασε και βασικό μέρος από την προετοιμασία. Τον νεαρό Λαϊφή τον κάψαμε  κάπου στα δάση της Σουηδίας και ο Ανδρέας Αβραάμ δεν πρόκειται να γίνει αριστερός οπισθοφύλακας. Λύση θεωρείται και ο Ζαχαρίας Θεοδώρου που τη μια όμως αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την άλλη στο δεξί άκρο της άμυνας. Αξιόπιστη επιλογή είναι ο Μάρκο Άντιτς.

pavisevic 2

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Παβίσεβιτς , Ζόρζε, Γκάλαμαζ και Οικονόμου με τον Μαυροβούνιο να αποτελεί την μοναδική σανίδα σωτηρίας καθώς ο Ζόρζε είναι για άγνωστο λόγο παροπλισμένος, ο Ρουμάνος θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί την 4η αγωνιστική και ο νεαρός Οικονόμου μετρά  λιγοστά λεπτά και αυτά σε φιλικά.

makos

Λίγο καλύτερα είναι τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή, ο Γρηγόρης Μάκος ανεβαίνει φιλικό με φιλικό και αναμένεται στα επίσημα να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα ο νέος κοούτς θα πρέπει να χαλιναγωγήσει το θηρίο Νταν Αλέξα με τα ανόητα σκληρά φάουλ του στην μεσαία γραμμή. Ο Μαραγκός αποτελεί μεν μια έμπειρη λύση, αλλά υστερεί σε ταχύτητα και δημιουργικότητα. Επιπλέον επιλογή μπορεί να θεωρηθεί και ο Οχαγιόν ο οποίος όμως επί Κασσιανού κάλυπτε το δεξί άκρο της επίθεσης.

gonzalo garcia

Ο Γκριγκαλασβίλι πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής στα φιλικά όμως τίποτα παραπάνω και φαντάζει πιο πιθανό να εγκαταλείψει παρά να παραμείνει στο καράβι ενώ ο Μαρσίνιο ο οποίος ήταν στην ίδια μοίρα με τον Γεωργιανό  με την μέχρι τώρα παρουσία του στα φιλικά εξέθεσε τον Χριστάκη Κασσιανό για τη μη χρησιμοποίηση του στα παιχνίδια με του Σουηδούς. Ο Γκονζάλο Γκαρσία αποτελεί βαρόμετρο είναι όμως παροπλισμένος , καθώς η διήμερη αναρρωτική που του χορηγήθηκε πριν 10 μέρες είναι ακόμα σε ισχύ και ως εκ τούτου μετά το κάζο της Σουηδίας δεν πήρε αγωνιστικά  λεπτά στα πόδια του.

fofana

Στην επιθετική γραμμή  τα δεδομένα είναι κατά πολύ καλύτερα καθώς ο Κολαούτι  είναι πανέτοιμος και με  λεπτά συμμετοχής στα πόδια, ο Οκκάς  στα φιλικά που έδωσε η ομάδα και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις όχι όμως για ενενήντα λεπτά. Ο Γκαουσού Φοφανά είναι αξιόμαχος και ότι πιο φιλότιμο και μαχητικό υπάρχει στην ομάδα ωστόσο απομένει να δούμε αν όντως έχει την ποιότητα να σταθεί στην Ανόρθωση ενώ ο Σοσιάν  στα φιλικά έδειξε πως τουλάχιστον ακόμη δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του και θα θέλει χρόνο. Ο Οχαγιόν χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, μετρούσε κάποιες ασσίστ ωστόσο δεν έχει την διεισδυτικότητα να προκαλέσει ρήγματα από τα άκρα.  Εδώ υπάρχει και ο Ανδρέας Αβραάμ ο οποίος ότι αξιόλογο παρουσίασε στην καριέρα του δεν ήταν ως αριστερό μπακ και αναμένεται να δούμε κατά πόσο θα μετατοπιστεί εκ νέου στην μέσο-επιθετική γραμμή. Επιλογή μπορεί να θεωρηθεί και ο νεαρός Χατζηγεωργίου ο οποίος έχει αξιόλογα χαρακτηριστικά τα οποία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ