Τα δικά τους λάθη να γίνουν μάθημα

Το νέο Δ.Σ που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στην Εκλογική Συνέλευση της Τρίτης, αποτελείται από πρόσωπα που ήταν στο προηγούμενο Δ.Σ. Ένα Δ.Σ που απέτυχε, παρά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε μόλις τον προηγούμενο Μάη. Η «δικαιολογία» του Σάββα Κάκου δεν υπάρχει πλέον, και το νέο Δ.Σ καλείται να διορθώσει τα λάθη που έκανε προηγουμένως υπό άλλο πρόσωπο στην Προεδρία σου Σωματείου.

Από την στιγμή που το νέο Δ.Σ αποτελείται από άτομα του προηγούμενου, τότε όπως αναφέραμε ξανά, δεν θα υπάρχει όλη εκείνη η περίοδος χάριτος από τον κόσμο, που θα δινόταν σε ένα Δ.Σ από άτομα που δεν είχαν σχέση με την ηγεσία του Σωματείου τα προηγούμενα χρόνια.

Καλούνται δηλαδή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πάρουν αποφάσεις που θα διορθώσουν τα προηγούμενα λάθη τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μεγαλύτερο λάθος, όπως το αντιλαμβάνεται και η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας, ήταν όλη εκείνη η κοροϊδία τον περασμένο Μάη στο θέμα Πάμπου Χριστοδούλου και η πρόσληψη του Χριστάκη Κασσιανού. Το γιατί εξηγήθηκε πολλές φορές και ότι έγινε είναι παρελθόν, αλλά με τις συνέπειες να τις έχουμε μπροστά μας.

Η πρώτη άμεση κίνηση που καλείται να κάνει το νέο Δ.Σ είναι η πρόσληψη προπονητή. Είναι εδώ που πρέπει να συνειδητοποιήσουν την ανάγκη για ένα ικανό τιμονιέρη στον πάγκο, γιατί όποιους ποδοσφαιριστές κα να έχουμε στο ρόστερ μας, χωρίς ικανή καθοδήγηση τότε επιτυχίες δεν θα έρθουν. Αν το νέο Δ.Σ φέρει στην ομάδα ένα τέτοιο προπονητή, τότε αυτόματα «κερδίζει» χρόνο, κάτι πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να υπάρξει μία διαφορετική οικονομική πολιτική. Ότι μπορούμε να δώσουμε, καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση, το χρέος θα συνεχίσει να αυξάνεται και να αυξάνεται και οι μέρες που θα έρθουν να γίνουν ακόμη χειρότερες. Τον περασμένο Μάη η Διοίκηση Σάββα Κάκου εξήγγειλε μισθολόγιο ενάμιση εκατομμυρίου. Ο κόσμος αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης, και δεν αντέδρασε στο άκουσμα της εξαγγελίας. Αλλά από την στιγμή, που όπως παραδέχθηκε και την Τρίτη ο Σάββας Κάκος, έγιναν υπερβάσεις το καλοκαίρι, τότε φαίνεται ο ερασιτεχνισμός στον τρόπο που κινηθήκαμε πριν το καλοκαίρι στο ψάξιμο του προπονητή.

Όλα δένουν μεταξύ τους. Το αγωνιστικό δένει με το οικονομικό, και το οικονομικό με το αγωνιστικό. Για να δέσουν σωστά, τότε θα πρέπει το εκάστοτε Δ.Σ να έχει πλάνο και να μην προχωρεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Εδώ είναι που θα κριθεί περισσότερο το νέο Δ.Σ, αν δηλαδή κάτι μάθαμε τις τελευταίες εβδομάδες και αποφασίσουμε να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο, ή αν έχουμε στο τέλος μία από τα ίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ