Στο «Κτήμα Μακένζι» η Συνέλευση

Στο «Κτήμα Μακένζι» θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση της 13ης του Αυγούστου. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Σωματείου με τις λεπτομέρειες της Συνέλευσης, την οποία παραθέτουμε ευθύς αμέσως:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου, που είναι ορισμένη για την Τρίτη 13 Αυγούστου 2013 στις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί στο «Κτήμα Μακένζι» στη Λάρνακα.  

Σε συνέχεια παλαιότερης μας ανακοίνωσης, και σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, υπενθυμίζουμε στα Μέλη του Συλλόγου τα ακόλουθα:

(α) Κανένα Μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, ούτε έχει το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι,  εάν δεν έχει πλήρως εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένου και του 2013.

 (β)  Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα Τακτικά, Πρεσβύτερα, Επίτιμα, Επίλεκτα, και Αθλητικά Μέλη του Σωματείου. 

 (γ) Υποψηφιότητες για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να υποβληθούν τουλάχιστον 96 ώρες πριν την καθορισμένη ώρα διεξαγωγής της Εκλογικής Συνέλευσης, στα γραφεία του Σωματείου.

(δ) Κάθε υποψηφιότητα συνδυασμού ή ανεξάρτητου υποψηφίου, θα πρέπει να υποβάλλεται στο καθορισμένο από τον Σύλλογο έντυπο (διαθέσιμο από τα γραφεία του Σωματείου) και πρέπει να συνοδεύεται από δήλωση υποστήριξης υπογεγραμμένη από τουλάχιστον δύο (2) Μέλη που δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ