Επιβεβαιώνει πλήρως το Anorthosis24 ο Κυριάκος Κούσιος: «Δέχομαι βολιδοσκοπήσεις»

Στο Ράδιο Πρώτο, στο μεσημβρινό αθλητικό δελτίο, μίλησε ο Κυριάκος Κούσιος μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε χθες για πιέσεις που δέχεται από μέλη και φίλους του Σωματείου να ηγηθεί κάποιας προσπάθειας και τις οποίες κλήθηκε να σχολιάσει. Ο κύριος Κούσιος, επιβεβαίωσε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του Anorthosis24.

Ο πρώην πρόεδρος, δεν θέλησε να χαρακτηρίσει “πιέσεις” αλλά “βολιδοσκοπήσεις” τις συζητήσεις που έγιναν, ώστε να αναλάβει τα ηνία στα διοικητικά της ομάδας μας, είτε επικεφαλής διοικούσας επιτροπής. Όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν επιθυμεί σε αυτή την περίοδο της ζωής του να αναμιχθεί στα διοικητικά ξανά, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί μιας διοικούσας επιτροπής, κάτι που όπως ανέφερε απεύχεται, αφού προτιμά η Ανόρθωσις να βρει σταθερή διοίκηση.

Επιπρόσθετα, εξέφρασε για άλλη μια φορά την ευχή να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να δούμε το μέλλον του Σωματείου και πως αυτό θα διασωθεί.

Τέλος, επιβεβαίωσε και την ψεσινή μας είδηση, για άτυπη συνάντηση παραγόντων που διετέλεσαν σε διάφορα διοικητικά συμβούλια, αύριο Τετάρτη στις 18:00, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ακούστε την παρέμβαση Κυριάκου Κούσιου εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ