Πρόβα τζενεράλε για Ομόνοια

Το τελευταίο της φιλικό δίνει απόψε στις 7 η ομάδα μας, απέναντι στην Ένωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το παιγνίδι είναι η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Απόψε, ο Ζόρζε Κόστα θα δει από πρώτο χέρι αυτά που δούλευε στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές τους τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο κόσμος θα δει κάποια πράγματα από τη νέα φιλοσοφία που έφερε στο Αντώνης Παπαδόπουλος ο Πορτογάλος προπονητής.

Βλέποντας πέρσι την ΑΕΛ του Ζόρζε Κόστα, έχουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα που θα δούμε στην Ανόρθωση του Πορτογάλου τεχνικού. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε μία ομάδα που πιέζει ψηλά, που θέλει να έχει κατοχή της μπάλας, και τους ακραίους αμυντικούς να βοηθούν αρκετά στο επιθετικό παιγνίδι. Όμως, το στοίχημα του Ζόρζε Κόστα είναι να καταφέρει να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει να δουλέψει, γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχει στην άμυνα η ομάδα μας και να τα διορθώσει.

Όσο καλή μεσοεπιθετική λειτουργία και να έχουμε, αν η ομάδα μας δεν μπορεί να στηριχθεί στην άμυνά της τότε θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα του Πορτογάλου προπονητή, να σουλουπώσει δηλαδή την αμυντική μας συμπεριφορά, και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, εκεί που έχουμε το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Φυσικά, απόψε δεν περιμένουμε να δούμε την Ανόρθωση που οραματίζεται ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά αυτό που θέλουμε να δούμε είναι βελτίωση εκεί που παρουσιάσαμε σοβαρές αδυναμίες, δείγμα του ότι άρχισε να γίνεται δουλειά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ