«Πρώτος στόχος η οικονομική εξυγίανση»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα Αβραάμ αλλά και γενικότερα στα μεταγραφικά της ομάδας. Όσο αφορά τον Ανδρέα Αβραάμ, ανέφερε πως οι Ουκρανοί θα δώσουν και χρήματα για τη μεταγραφή, ενώ ανέφερε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η οικονομική εξυγίανση. Αναλυτικά:

Για το θέμα Αβραάμ:

«Ο Αβραάμ βρίσκεται στην Ουκρανία, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αν όλα πάνε καλά και οι Ουκρανοί τηρήσουν τα συμφωνηθέντα τότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει οικονομικό όφελος στην ομάδα. Η διοίκηση πάντοτε με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή άρχισε τις επαφές και εντός της ημέρας, το αργότερο μέχρι αύριο θα κλείσει η μεταγραφή. Θα έχουμε και οικονομικό όφελος, θα γλιτώσουμε και το συμβόλαιο του παίκτη, θα πάρουμε και λεφτά. Η Ανόρθωση οφείλει 13 εκατομμύρια και πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Η διοίκηση προσπαθεί να μειώσει τον προϋπολογισμό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεγυμνώσουμε την ομάδα. Κάποιοι πριν κάνουν κριτική ιδιαίτερα μηδενιστική πρέπει να ξέρουν πρώτα τι γίνεται. Ας δουν πρώτα τα δεδομένα που είχε η διοίκηση ενώπιον της και μετά να κρίνουν. Ο προπονητής άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει η διοίκηση, άρα σημαίνει ότι κάτι έχει υπόψιν του είτε από το υφιστάμενο ρόστερ, είτε με θέμα ενίσχυσης. Είτε γίνει, είτε δεν γίνει η μεταγραφή του Αβραάμ θα γίνουν προσθαφαιρέσεις».

Για τις προσθαφαιρέσεις:

 «Το δύσκολο είναι να παραχωρήσεις παίκτες και να αποδεσμευτείς από συμβόλαια καθώς υπάρχουν αποζημιώσεις. Από κει και πέρα στο να έρθουν παίκτες ρόλο παίζει το οικονομικό κομμάτι. Ο προπονητής έχει εντοπίσει παίκτες και είμαστε σε επαφές με αυτούς όμως το οικονομικό το ζυγίζουμε πολύ. Το κοντά από το μακριά είναι σχετικό όταν μιλάμε για μεταγραφές. Εμείς δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε ονόματα που βγαίνουν στο προσκήνιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ