Πουλλαΐδης: «Θα πετύχουμε το στοίχημα»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας Χρίστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα άμεσα ζητήματα που θα πρέπει να επιληφθεί το νέο Δ.Σ, ενώ όσο αφορά το νέο προπονητή ανέφερε πως μέχρι αύριο ελπίζει σε οριστική κατάληξη. Αναλυτικά:

«Η αρχή που έπρεπε να δουλέψουμε είναι στους τρεις ακόλουθους πυλώνες: διαφάνεια, επαγγελματικότητα και χρηστή διαχείριση. Το οφείλουμε στον κόσμο μας. Το κλειδί είναι η συλλογικότητα. Όλοι μαζί μπορούμε και δεν αποκλείουμε κανένα. Μαθαίνουμε και ακούμε απόψεις για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μοναχικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το οικονομικό είναι το νούμερο ένα στοίχημα που θα βάλουμε. Υπάρχουν βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι. Θα κινηθούμε σε όλους τους τομείς. Δεν μπορείς τη μια να έχεις προϋπολογισμό 5 εκ. ευρώ και την άλλη να το ρίχνεις στα 2 εκ. Αυτή η λύση είναι καταστροφική».

Το ποσό για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου:

«Είναι μάξιμουμ 1 εκ. ευρώ. Μπορεί και πιο λίγα. Μπορούμε να το βρούμε με αυτό τον υπέροχο κόσμο που έχουμε δίπλα μας. Θα το βρούμε και θα περάσουμε τα κριτήρια όπως περάσαμε και τα προηγούμενα».

Για την έλλειψη τίτλων:

«Από τη μια θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και από την άλλη ο κόσμος δεν προσφέρει. Όταν έρθουν όλοι κοντά το ένα θα φέρει το άλλο. Πιστεύω στον κόσμο της Ανόρθωσης. Θα πετύχουμε το στοίχημα. Το κάθε ευρώ πρέπει να είναι μετρημένο. Με μυαλό θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να κρατήσουμε την ομάδα σε ψηλά επίπεδα. Δεν υπόσχομαι ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα όμως σε βάθος χρόνου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το νέο προπονητή:

«Αύριο αυτή η ερώτηση. Όχι τώρα. Ελπίζουμε μέχρι αύριο να έχουμε οριστική κατάληξη».

Ο κ. Πουλλαΐδης ανέφερε επίσης πως δεν νιώθει καμία πίεση, ενώ για το μπάτζετ τόνισε πως θα πρέπει να το μειώσουμε για να συμβαδίζει με την κυπριακή πραγματικότητα. Τέλος, το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας ήταν να εμπιστευτεί το νέο Δ.Σ και να κάνει υπομονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ