Πού πάμε;

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στη ΑΝΟΡΘΩΣΗ και δυστυχώς αντί να υπάρχει αγωνιστική ανάταση μέρα με την μέρα η ομάδα σέρνεται στη άβυσσο και είναι βέβαιο ότι στο επικείμενο πρωτάθλημα θα έχουμε κάθε αγωνιστική σενάρια Γκέλφε. Οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι αυτής της κατρακύλας χαριεντίζονται στις προπονήσεις και συμπεριφέρονται σαν μισθοφόροι, κατασπαράσσουν τους κόπους και τα χρήματα που δίνει ο κάθε Ανορθωσιάτης από το υστέρημα του και τα προσθέτουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Δυστυχώς η τεχνική ηγεσία ανεπαρκέστατη έχοντας χάσει κάθε κίνητρο αναμένει στωικά την αντικατάσταση της δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς τους καιροσκόπους να συνεχίζουν να ασελγούν καθημερινώς στην ένδοξη ιστορία αυτού του σωματείου.

Γι’ αυτό κάμνω έκκληση στη νέα ηγεσία να προσλάβει προπονητή διεθνούς εμβέλειας, με τσαμπουκά και κότσια να συνεφέρει να προσγειώσει και να καρατομήσει αυτούς που γελοιοποίησαν την ομάδα στη Σουηδία. Είμαι βέβαιος ότι αν στέλλαμε μόνο τις φανέλες στη Σουηδία το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο.

Υ.Σ. Παρακαλώ κάποιο αγγλομαθή να μεταφέρει σε αυτούς τους εργαζόμενους των μερικών χιλιάδων ευρώ το μήνα τα αισθήματα των αγνών, άνεργων και περήφανων Ανορθωσιατών .

Επίσης κακίζω την απαράδεκτη συμπεριφορά των οργανωμένων που τα βάζουν πάντοτε με τις διοικήσεις και αφήνουν στο απυρόβλητο τους βασικούς υπαίτιους.

Ανδρέας Δημητρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ