Πάθος, πάθος, πάθος…

Μία ώρα και κάτι απομένει για το παιγνίδι με την Ομόνοια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, μένουν, προς τα παρόν, πίσω μας, και ο μόνος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί στο πολύ σημαντικό αυτό παιγνίδι. Όχι σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά σημαντικό για πολλούς και διάφορους λόγους που αναλύσαμε σε προηγούμενα θέματά μας.

Το σημερινό παιγνίδι δεν θα το κερδίσει η καλύτερη ομάδα, αλλά αυτή που το θέλει περισσότερο. Άλλωστε, στα ντέρμπι σπάνια παίζει ρόλο ποια είναι η καλύτερη ομάδα, κάτι που είδαμε τόσες και τόσες φορές. Και για να πάρουμε τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή.

Αν δούμε το παιγνίδι ως ένα από τα 36 που θα έχει η χρονιά, τότε θα βγούμε χαμένοι. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να δείξουμε στην πράξη ότι θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από τους αντίπαλούς μας. Οι παίχτες οφείλουν να δώσουν τις «απαντήσεις» τους στον κόσμο, και σε λίγο έχουν μεγάλη ευκαιρία για να το πράξουν αυτό. Ας πάρουν την ευκαιρία από τα μαλλιά λοιπόν, και ας μας δείξουν ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ