ΠΑΝΣΥΦΙ: «Κάτω τα ξερά σας από το ΠΑΠ»

Ανακοίνωση σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και με αιχμηρή γλώσσα εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, με την οποία καλεί τη διοίκηση να αναστείλει την απόφαση για παραχώρηση του Αντώνης Παπαδόπουλος στον Απόλλωνα. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη – όπως αναφέρει – για τα όποια επεισόδια λάβουν χώρα! Αναλυτικά:

«Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, κυκλοφορούσε η φήμη ο απόλλωνας να δηλώσει ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς του αγώνες το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι αντιδράσεις εντός του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ήταν έντονες και προς μία κατεύθυνση: το ενδεχόμενο «ενοικίασης» του ΝΑΟΥ σε ένα εχθρικό προς την ομάδα μας σωματείο, εξοργίζει τον Ανορθωσιάτικο κόσμο. Πολύ περισσότερο μετά τα επεισόδια στο φιλικό, όπου τα λεμεσιανά «αγγελάκια» ήρθαν να κάψουν το «ΠΑΠ». Και τώρα το δήλωσαν για έδρα τους!

Ως Σύνδεσμος είχαμε προειδοποιήσει τη Διοίκηση να μην αποδεχθεί αυτό το ενδεχόμενο και την καλούμε, έστω και απαξιωμένη και υπό παραίτηση, να μην δώσει την έγκρισή της. Δηλώσεις του τύπου «αφού το δήλωσαν δεν μπορούμε να αρνηθούμε» δεν μας πείθουν. Όταν το 2007 παίζαμε την Κλουζ στη Ρουμανία, το γήπεδό της ήταν εργοτάξιο. Λύσεις μπορούν να βρεθούν με τα υφιστάμενα κρατικά γήπεδα. Καλούμε όλους τους αρμόδιους, την πολιτεία και την ΚΟΠ να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε ο απόλλωνας να δώσει τους ευρωπαϊκούς του αγώνες σε άλλο γήπεδο. Δεν μας νοιάζει ποιο θα είναι, αρκεί να μην είναι το δικό μας.

Προειδοποιούμε ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. δεν πρόκειται να δεχθεί η οποιαδήποτε εχθρική προς το Σωματείο μας ομάδα, να χρησιμοποιήσει το γήπεδό ΜΑΣ ως έδρα της. Σε διαφορετική περίπτωση, ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε για τα όποια επεισόδια λάβουν χώρα ως αντίδραση σε αυτή την προκλητική απόφαση.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ