Ο κόσμος έχει αξιοπρέπεια, εσείς;

Η υπό παραίτηση Διοίκηση τις τελευταίες εβδομάδες, με τις αποφάσεις της, δείχνει πως δεν σέβεται καθόλου τον κόσμο του σωματείου, καθώς οι πλείστες των αποφάσεων της αλλά και το επικοινωνιακό παιγνίδι που παίζει, είναι εις βάρος και της ομάδας αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Από τον ορισμό της Εκλογικής Συνέλευσης και την «αγιότητα» του καταστατικού, τον επικοινωνιακό πόλεμο στους φίλους της ομάδας με στημένες συνεντεύξεις, αλλά και τελευταίο παράδειγμα την αποδοχή του αιτήματος του Απόλλωνα να δώσει τα Ευρωπαϊκά του παιγνίδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος, η στάση της υπό παραίτησης Διοίκησης είναι τουλάχιστον… ύποπτη.

Το θέμα με το Αντώνης Παπαδόπουλος έφερε την οργή στον κόσμο της ομάδας, με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ άμεσα να βγάζει ανακοίνωση σε πολύ έντονο ύφος. Πριν μερικές εβδομάδες, οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας ήρθαν με σκοπό να προκαλέσουν ζημιές στο γήπεδο αλλά κυρίως να στείλουν στο νοσοκομείο παιδιά δικά μας. Και για το ευχαριστώ, η υπό παραίτηση Διοίκηση δέχεται να δώσει το Αντώνης Παπαδόπουλος στην για πολλούς πιο εχθρική ομάδα προς το σωματείο μας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ας ξυπνήσει, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, τους υπό παραίτηση διοικούντες και να κάνουν το αυτονόητο. Να πουν στον επίσημο Απόλλωνα να κοιτάξει αλλού για γήπεδο. Άλλωστε, υπάρχει και το ΓΣΠ που χρησιμοποιεί σαν έδρα το ΑΠΟΕΛ, το αδελφικό τους σωματείο.

Θα βγουν να πουν για μερικές χιλιάδες Ευρώ που θα έχει κέρδος η ομάδα. Δεν τα θέλουμε αυτά τα χρήματα. Ο Ανορθωσιάτης, σε σχέση με τους υπό παραίτηση του Συμβουλίου, έχει αξιοπρέπεια. Δεν θα δώσουμε την έδρα μας σε αυτούς που ήρθαν να σκοτώσουν πριν μερικές εβδομάδες. Ας αλλάξουν λοιπόν την απόφασή τους, πριν είναι αργά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ