Ο Παντελή, τα Δικαστήρια και τα έγγραφα που λένε πολλά

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Διάβασα στην ιστοσελίδα σας τις τελευταίες μέρες αρκετά σχόλια αλλά και μερικές επιστολές που αφορούν τα διοικητικά της αγαπημένης μας Ανόρθωσης και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να στείλω την δικιά μου επιστολή την οποία μάλιστα συνοδεύουν και ορισμένα έγγραφα τα οποία θα ήθελα να δημοσιεύσετε μαζί για να μπει ένα τέλος και να αντιληφθούν πόσο παραπληροφορημένοι είναι αυτοί που επιμένουν ότι ο Α. Παντελή δεν καταδικάστηκε ποτέ άρα δικαιούται να είναι μέλος της Ανόρθωσης και να υποβάλει υποψηφιότητα.

Υπάρχει λοιπόν απόφαση Δικαστηρίου που αφήνει εκτεθειμένο τον Παντελή και δικαιώνει αγωγή του συλλόγου σε βάρος του η οποία εκδόθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2009 κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι ο Παντελή βάσει καταστατικού δεν δικαιούται να είναι ούτε μέλος του συλλόγου.

Πιο κάτω παραθέτω την γραπτή δήλωση του Α. Παντελή  (01/12/2008), μέσω της οποίας ο τελευταίος δεσμευόταν “όπως επιστρέψω στο σωματείο Ανόρθωση Αμμοχώστου κάθε ποσόν το οποίον ήθελε προκύψει ώς οφειλόμενο απο εμένα, κατόπιν άμεσου ελεγχου των οικονομικών του σωματείου από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο, καθώς επίσης και την άμεση επιστροφή οποιονδήποτε επιταγών του σωματείου εκδόθηκαν επ’ ονόματί μου και/ή που έχω ή θα περιέλθουν στην κατοχή μου”.

Ουδέποτε όμως επέστρεψε στο σωματείο το ποσό που κατέδειξε ο έλεγχος του ανεξάρτητου ελεγκτικού οίκου.

Παραθέτω και άλλα έγγραφα καθώς επίσης και το Διάταγμα πτώχευσης σε βάρος του Παντελή, για άμεση καταβολή συγκεγκριμένου ποσού.

Τέλος πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της Ανόρθωσης ότι πολλές ακόμα υποθέσεις εναντίον του Παντελή έκλεισαν λόγω του ότι οι ενάγοντες δεν παρουσιάζονταν στις δίκες πιθανότατα για χάρην της “ενότητας”.

Ο τότε έλεγχος της Deloitte κατέληξε σε έλλειμμα €620.000 που δε μπορεί να δικαιολογηθεί από πουθενά.  H Deloitte, αποδέχτηκε στον έλεγχο της συγκεκριμένο ποσό που της υποδείχτηκε ότι πήγαν σε τρίτους το μεγαλύτερο μέρος εκ των οποίων στον Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν μπόρεσε όμως να δικαιολογήσει 620.000¤ το οποίο χαρακτήρισε “μαύρη τρύπα” στα ταμεία της Ανόρθωσης.

Ο Παντελή υποστήριξε ότι ο Κετσπάγια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι αποφάσισε να τον βοηθήσει όμως σε καμία περίπτωση δεν άφησε να νοηθεί ότι στον Κετσπάγια είχε δώσει όλα τα λεφτά.

Και διερωτάται ο αγνός Ανορθωσιάτης, γιατί ο Παντελή αφού ήθελε να βοηθήσει τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν έδωσε λεφτά από τη δική του τσέπη και έκανε τον φουαρτά με ξένα λεφτά; Γιατί δεν συγκάλεσε το ΔΣ και να το θέσει επίσημα εκεί προς έγκρισή;

Τα λεφτά που έδωσε στον Τιμούρ Κετσπάγια επιστράφησαν πίσω στο σωματείο ή όχι; Και αν του χαρίστηκαν ποιός το αποφάσισε αυτό;

Aς μας απαντήσουν όμως και όσοι διοίκησαν το σωματείο μετά για πιο λόγο σταμάτησαν τις υπόλοιπες δικαστικές υποθέσεις εναντίον του Παντελή.

Νικόλας Ζαχαρίου – Αμμόχωστος

eggra2_20100312
eggra3_20100312
eggra4_20100312
eggrafobig_20100312

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ